Piparkūkas ar riekstiem

 23. novembris 2010 22:00 Recepte  skatījumi: 2891


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Medu, iesala ekstraktu vai sīrupu uz pannas uzkarsē, pievieno sviestu vai margarīnu. Tad noceļ no uguns, iemaisa miltus un pievieno pa tējkarotei garšvielas, 2 olas. Visu rūpīgi samīca un mīklu ievieto ledusskapī vismaz uz 12 stundām.

 

Recepte no grāmatas: Piparkūkas/sast. I. Jākobsone. – Rīga, Nordik, 2003

Sastāvdaļas

1. Milti
400 g
2. medus, iesala vai mežrozīšu sīrups
400 g
3. Sviests vai margarīns
200 g
4. Olas
3 gab
5. Sasmalcināti rieksti
6. Garšvielas:
7. Krustnagliņas
8. Pipari
9. Virces
10. Kanēlis
11. Koriandrs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas