Kosmētika, kas sader ar tavu horoskopa zīmi

Dabīgās kosmētikas sērija CHI apvieno sevī rietumu kosmētiku ar austrumu filosofiju. Tā balstās uz Fen Šui ideju, kuras pamatprincips ir radīt cilvēka un vides harmoniju.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pateicoties tādām sastāvdaļām kā fitohormoniem, frangipaniem, mango sviestam, tomātu ekstraktam, argana eļļai, jojoba eļļa, avokado un mandeļu eļļām, kosmētika ir iemantojusi labu slavu un atzīta par augstvērtīgu produktu.
Austrumu dzīves filosofija šai kosmētikai piesaistīta caur ēteriskajām eļļām, kuras ir atlasītas pēc Fen Šui pamatprincipiem, un saules gaismā uzlādētiem mirdzošiem kalnu kristāliem, kas pozitivi uzlādē visu produktu, un ar savu enerģiju pastiprina ēterisko eļļu iedarbību.
Mūsu mērķis bija radīt jaunu un neatkārtojamu produktu, kas pozitīvi iedarbotos uz cilvēka ķermeni, garu un dvēseli, tādējādi radot harmoniju ar dabu.

Kalnu kristāls — (no grieķu valodas — “ledus”) bezkrāsains, absolūti caurspīdīgs kvarca paveids. Šie ir vieni no visspēcīgākajiem dziednieciskajiem akmeņiem. To enerģētiskā svārstība ir ļoti spēcīga un maiga vienlaicīgi. Saules gaismā uzlādēts kalnu kristāls savu pozitīvo enerģiju izstaro uz āru, tādējādi dalot to ar visiem un visu, kas atrodas tā tuvumā. Kalnu kristāls ir tīrības un nevainības simbols. Rada, aktivizē un saglabā enerģiju, noņem apkārtējās vides negatīvo enerģiju. Labvēlīgi ietekmē imūnsistēmu, uzlabo asins sastāvu, naktī gadā par mierīgiem sapņiem, atbrīvo no murgiem un muļķīgām domām. Palīdz ārstēt sirdskaites, varikozās vēnas un vīrusu uzliesmojumus, liekot kristālu uz sirds čakru vai saules pinumu. Nostiprina atmiņu, palīdz koncentrēt uzmanību. Noņem nogurumu un satraukumu, liekot to starp uzacīm, piešķir možumu, paaugstina tonusu un imunitāti, uzlabo darba spējas.

Kalnu kristāla un horoskopa zīmes saderība:
Auns +
Vērsis -
Dvīņi +
Vēzis +
Lauva +
Jaunava +
Svari +
Strēlnieks +
Skorpions -
Mežāzis +
Ūdensvīrs +
Zivis -

Ēteriskās eļļas
Laims. Aromāts: svaigs, dzirkstošs, citrusaugļu aromāts. Iedarbība: uzmundrinošs, atsvaidzinošs, paaugstina koncentrēšanās spējas, antidepresants.

Mandarīns. Aromāts: svaigs un salds, mazliet bērnišķīgs. Iedarbība: uzmundrinošs, iedvesmojošs, atslābinošs.

Greipfrūts. Aromāts: dzirkstošs, svaigs augļu aromāts ar bērnišķīgām niansēm. Iedarbība: uzlabo garastāvokli, paaugstina koncentrēšanās spējas un radošo izpausmi.

Īlang-īlang. Aromāts: salds, eksotisks un sievišķīgs ziedu aromāts. Iedarbība: mazina stresu un neapmierinātību. Vairo dzīves mīlestību. Paaugstina libido.

 


Enerģijai
CHI Enerģiju un tonusu sniedzošs ūdens — piepildīts ar koncentrētu dabas enerģiju
Vairākas reize dienā ļaujieties dabas enerģijas pieskārienam savai ādai un garam — izsmidziniet atsvaidzinošo ūdeni uz plaukstām, saberzējiet un piespiediet sev pie kakla un deniņiem. Visbeidzot, turot rokas priekšā sejai, dziļi ieelpojiet mandarīna, citrona, ylang-ylang un greipfrūta spēcinošos aromātus. Pievienotais kalnu kristāla gabaliņš sniegs papildus enerģiju. Nelietojiet sauļošanās laikā vai neilgi pirms tās!

Sejas tīrīšanai

Reklāma
Reklāma

CHI Attīrošs pieniņš ar smiltsērkšķu eļļu. Maigs attīrošs pieniņš ar vitamīniem bagātajām smiltsērkšķu un mandeļu eļļām, dabīgo vitamīnu E un šī sviestu; bagātīgi pabaros un saaudzīgi attīrīs ādu no kosmētikas un putekļiem. Pievienotais kalnu kristāla gabaliņš un ēteriskās eļļas sniegs papildus enerģiju un spēku. Sagatavo ādu tālākai kopšanai ar CHI sejas toniku. Nesatur konservantus!

CHI Sejas toniks ar frangipani jeb sarkanās plumērijas eļļu. Atsvaidzinošs, mitrinošs sejas toniks ar frangipani esenci. Pateicoties sastāvā esošajam hamamelis (burvju lazdas) ekstraktam, ziedūdens ieguvis antibakteriālas un asinsriti uzlabojošām spējas, droši var izmantot, lai dziedētu iekaisušu, apsārtušu ādu. Burvju lazdas ziedūdens ir lieliski piemērots taukainas, jaukta tipa ādas kopšanai, kā arī ādai ar izsitumiem, paplašinātām un/vai aizsprostotām porām, jo šim ziedūdenim piemīt ādu savelkošas un tonizējošas īpašības. Pateicoties antibakteriālajām un asinsriti uzlabojošām spējām, burvju lazdas ūdeni droši var izmantot, lai dziedētu iekaisušu, apsārtušu ādu. Sarkanās plumērijas eļļa piedod ļoti vieglu un svaigu sajūtu. Kalnu kristāls un ēteriskās eļļas sniegs papildus enerģiju. Lielisks līdzeklis ar ko pabeigt sejas tīrīšanas procedūru. Nesatur konservantus!

Dienas un nakts rūpes
CHI Dienas krēms ar tomātu ekstraktu. Maigs, balansējošs un nomierinošs dienas krēms, padarīs Jūsu ādu zīdainu. Tomātu ekstrakts bagātīgi mitrinās ādu un liks tai izskatīties svaigai un starojošai. Tomāta ekstrakts satur ļoti maigu augļskābju kompleksu, vitamīnus, mikroelementus un spēcīgu antioksidantu — likopīnu. Tas piemērots visiem ādas tipiem, bet jo sevišķi jutīgai ādai, lai līdzsvarotu iekaisuma procesu ādā un novērstu tās jutīgumu; uzlabo ādas krāsu, normalizē tauku dziedzeru darbību, samazina komedonu veidošanos, sekmē ādas attīrīšanos un sašaurina poras. Augstas kvalitātes mandeļu eļļa, šī sviests un vitamīns E nodrošinās ādu ar visām nepieciešamajām uzturvielām. Kalnu kristāls un ēteriskās eļļas sniegs papildus enerģiju. Nesatur konservantus.

CHI Nakts krēms ar mango sviestu
Barojošs nakts krēms ar olīveļļu, mango sviestu un vitamīnu E. Mango sviests ir spēcīgs ādas mitrinātājs, kas efektīvi ārstē sausu ādu, izlīdzina ādas nevienmērīgumu, krunciņas un mīmikas atstātās pēdas. Fito uzturvielas bagātīgi pabaros Jūsu ādu visas nakts garumā. Krēmam pievienotie kalnu kristāli un ēteriskās eļļas sniegs papildus enerģiju, lai sejas āda izskatītos starojoša jau no paša rīta. Nesatur konservantus!

Sejas maska un pīlings
CHI Sejas maska ar argana eļļu.
Dziļi mitrinoša sejas maska ar vērtīgajām argana, avokado, mandeļu eļļām, šī sviestu un E vitamīmu. Argana eļļai piemīt vērtīgas dziednieciskas īpašības, kuras Marokas Berberu sievietes izmanto jau gadsimtiem. Bagātīgā eļļa, kurā ir daudz vairāk antioksidantu nekā olīveļļā, tiek iegūta no argana koka augļiem. Labi baro ļoti sausu ādu, ideāli piemērota gadījumos, ja ir sausa sejas āda — āda kļūst maiga, mitrināta un elastīga. Atjaunos ādas dabīgo mitruma līmeni, kas padarīs ādu samtainu un starojošu. Lietošana: uz attīrītas sejas uzklāt aptuveni 1mm plānu kārtiņu un ļaut iedarboties aptuveni 20 min. Pēc tam noskalot ar siltu ūdeni vai iemasēt ādā. Nesatur konservantus!

CHI Sejas pīlings ar rīsu abrazīvajām vieliņām. Dabīgs sejas pīlings ar rīsu abrazīvajām vieliņām maigi attīrīs ādu no atmirušajām šūnām un liks ādai izskatīties svaigai un starojošai. Pīlingam pievienotie kalnu kristāli un ēteriskās eļļas sniegs papildus enerģiju un spēku.
Lietošana: uzklāt pīlinga masku uz attīrītas sejas ādas un ar maigām apļveda kustībām iemasēt ādā. Atlikumus noskalot ar siltu ūdeni aptuveni pēc 20min. Labākam rezultātam lietot 2-3 reizes nedēļā. Nesatur konservantus!

Rūpes par ķermeni
CHI Ķermeņa pieniņš ar šī sviestu. Dziļi mitrinošais ķermeņa pieniņš ir piesātināts ar vērtīgo mandeļu eļļu, šī sviestu un vitamīnu E. Šī sviests satur A, E un F vitamīnus, tas mīkstina sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē. Piemērots ļoti sausas, sasprēgājušas, sakairinātas ādas kopšanai — tas dabiski atjaunos ādu un padarīs to atkal skaistu! Pateicoties šīm sastāvdaļām Jūsu āda būs neatkārtojami samtaina. Ķermeņa pieniņš ātri iesūcas un kombinācijā ar kalnu kristāliem un ēteriskajām eļļām sniegs papildus enerģiju ādai un garam. Nesatur konservantus!

CHI Ķermeņa un masāžas eļļa. Saldais ķirsis, avokado eļļa, jojoba eļļa bagātīgi mitrinās un uzturēs ādā nepieciešamo mitruma līmeni. Pateicoties mandarīna, citrusu un īlang-īlang ēterisko eļļu maisījumam ķermenis un gars saņems tik ļoti nepieciešamo enerģiju. Ēteriskās eļļas iedarbojas gan saskarē ar ādu, gan vienkārši ieelpojot tās neatkārtojamo aromātu. Papildus garīgo spēku sniegs eļļai pievienotie saules gaismā uzlādētie kalnu kristāli.
Nelietojiet sauļošanās laikā vai neilgi pirms tās! Nesatur konservantus!

CHI Dušas želeja. CHI atjaunojošā dušas želeja sniegs ādai nepieciešamo mitrināšanu. Pateicoties dabīgajām aktīvajām vielām un citrusu un īlang-īlang ēteriskajām eļļām, tā maigi attīrīs, nesausinot Jūsu ādu. Kalnu kristālu un ēterisko eļļu kokteilis sniegs papildus spēku un enerģiju gan prātam, gan ķermenim. Nesatur konservantus!

CHI Pēdu un kāju gēls ar zirgkastaņu ekstraktu. Ātras iedarbības, atsvaidzinošs, asinsriti veicinošs gēls sāpošām un nogurušām kājām. Ieteicams regulārai profilaktiskai lietošanai varikozo vēnu gadījumā. Zirgkastaņa ekstrakts uzlabo asins un limfas apriti, tonizē vēnu darbību, stiprina asinsvadu sieniņas, labi noņem tūsku. Ksanatāna sveķi piešķirs svaiguma un viegluma sajūtu, padarīs pēdu ādu maigu. Regulāri lietojot, samazinās “smago” kāju sindroms un tūska. Āda kļūst gluda un samtaina. Jūsu kājas ir pelnījušas maigas rūpes pēc nogurdinošas dienas. Pateicoties sastāvā esošajām ēteriskajām eļļām un saules gaismā uzlādētiem kalnu kristāliem, tiks sniegta papildus esnerģija gan ķermenim, gan garam. Nesatur konservantus!

CHI Ķermeņa pīlings ar jojoba vasku. Barojošs ķermeņa pīlings ar vērtīgajo mandeļu eļļu, šī sviestu un vitamīnu E. Jojobas vaska abrazīvās daļiņas maigi attīrīs Jūsu ādu no atmirušajiem audiem, sniedzot gludu, samtainu un mirdzošu ādu. Jojobas vasks ir lieliska alternatīva bišu vaskam. Tas ir bez aromāta un piemērots cilvēkiem ar alerģiju pret bišu produktiem un tiem, kuriem nepatīk bišu vaska aromāts. Papildus enerģiju ķermenim un garam sniegs pīlingam pievienotās ēteriskās eļļas un saules gaismā uzlādētie kalnu kristāli.
Lietošana: ar apļveida kustībām maigi izsmērējiet pīlingu pa visu ķermeni, ar siltu ūdeni noskalojiet. Labākam rezultātam, pēc ādas tīrīšanas uzklājiet CHI ķermeņa pieniņu vai eļļu. Nesatur konservantus!

Vīriešu līnija
CHI atsvaidzinošā dušas želeja vīriešiem. Atspirdzinošā dušas un vannas želeja ar patīkamu vīrišķīgu aromātu maigi attīrīs ādu no dienas laikā uzkrātajiem netīrumiem. Dušas želejas pamatā ir olīveļļa, kas novērsīs ādai sausuma sajūtu, padarot to gludu un starojošu. Pievienojot ksanatāna sveķus dušas želejai iegūs papildus ādas mitrināšanu un svaigu aromātu. Pateicoties sastāvā esošajiem kalnu kristāliem un ēteriskajām eļļām, tā sniegs papildus garīgo enerģiju un spēku. Nesatur konservantus!

CHI vīriešu balzāms pēc skūšanās. Maigs pēcskūšanās balzāms ar patīkamu, vīrišķīgu aromātu. Pateicoties vērtīgajiem šī sviestam un mandeļu eļļai, piemērots pat ļoti jūtīgai sejas ādai. Ksanatāna sveķi un mentols piešķir svaigumu, vaniļas ekstrakts mīkstina ādu. Sastāvā esošie, saules gaismā uzlādētie kalnu kristāli sniegs papildus enerģiju kā miesai tā garam. Nesatur konservantus!

CHI Sejas krēms vīriešiem ar Q10. Intensīvs mitrinošais krēms vīriešiem ar šī sviestu un mandeļu eļļu. Sastāvā esošais Ubiquinone — koenzīms aktivizē šūnu elpošanas procesu un izvada toksīnus. Q10 ir arī spēcīgs antioksidants, kas pasargā šūnas no brīvo radikāļu postošās iedarbības, kas aizkavē ādas novecošanos un krunciņu veidošanos. Pateicoties sastāvā esošajiem kalnu kristāliem, tas sniegs papildus garīgo enerģiju un spēku. Nesatur konservantus!  

 

Ieskaties: www.pilsaptieka.lv