Papildini ZZ kredītu internetā un saņem dāvanu!

Cilvēks aizvien vairāk sāk pierast pie jaunajām tehnoloģijām. Šķiet, aktīvākie entuziasti pat sekundi nespēj izdzīvot bez sms sarakstēm, sarunām pa telefonu, ir neatraujami no paralēlas sarakstes sociālajos tīklos utt. Internets un telekomunikāciju tehnoloģijas, maršē savu uzvaras gājienu cilvēkam neaizstājamo lietu saraksta top desmitniekā. Zelta Zivtiņa piedāvā piecus elektroniskus kredīta papildināšanas veidus, lai Tu varētu papildināt savu kredītu ātrāk un ērtāk, vai pat neizejot no mājām.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Interneta vai telekomunikāciju tehnoloģijas var lietot kā izklaidei, tā nopietnu darba uzdevumu izpildīšanai. Arvien vairāk cilvēku norēķinās, izmantojot bankas kartes, līgumus nosūta elektroniski, apstiprina tos ar elektronisko parakstu, iepērkas interneta veikalos.

Norēķināties ar karti vai iepirkties internetā, taupot papīru un jo īpaši laiku, ko pavadi stāvot rindās, ir nesalīdzināmi ērtāk, drošāk un videi daudz draudzīgāk.

Piemēram, jau šobrīd rēķinus par dzīvokli un komunālajiem maksājumiem daudzi apmaksā internetā, precizējot detaļas pa telefonu. Taču bieži vien mēs aizmirstam, ka caur internetbanku vai vienkārši piezvanot var apmaksāt arī telefonrēķinu vai atjaunot gan savu, gan bērna priekšapmaksas karti, turklāt tagad par to pat saņemot dāvanu – iespēju lietot internetu telefonā veselu mēnesi bez maksas!

Zelta Zivtiņa piedāvā piecus ērtus, katra paradumiem piemērotus un videi draudzīgus veidus, kā Tu visvienkāršāk vari papildināt savu priekšapmaksas kartes kredītu:
o    Zelta Zivtiņas mājaslapā (www.zeltazivtina.lv/uzpildies )- ja esi Swedbank, SEB vai Norvik bankas klients;
o    No Tele2 abonenta rēķina – ja kādam no Tavējiem ir Tele2 pieslēgums. Kā tieši tas jādara, uzzini ŠEIT!;
o    No savas internetbankas – ja esi Swedbank, SEB, Citadele bankas vai Norvik bankas klients;
o    Ar Zelta Zvanu –  ērta iespēja papildināt savu Zelta Zivtiņas kredītu ar savu bankas karti, zvanot uz bezmaksas numuru 1817. Papildināšanu iespējams veikt ar jebkuras valsts bankas kartēm – VISA, VISA Electron, MAESTRO, MasterCard. Kā tieši tas jādara, uzzini ŠEIT;
o    Ar Zelta īsziņu –  šī iespēja pieejama jebkuras bankas klientam, reģistrējot savu telefona numuru SEB vai Citadele bankas automātos. Vairāk info – ŠEIT.

Bezmaksas internetu par eletronisku atjaunošanos Zelta Zivtiņa dāvinās līdz pat šī gada beigām. Tas būs pieejams 30 dienas no pēdējās kredīta elektroniskās papildināšanas (ja šo 30 dienu laikā atjauno kredītu vēlreiz, atskaite sākas no jauna; bezmaksas interneta dienas summētas netiek).
Pie tam, ja esi Swedbank klients, visu novembra mēnesi, papildinot ZZ ar Zelta īsziņu vai internetbankā, Tu piedalīsies izlozē. Ik nedēļu 25 laimīgie savā kontā iegūs papildus 5 latus! Šis piedāvājums ir spēkā no šī gada 25.oktobra līdz 31.decembrim.

Tu vari ietaupīt savu laiku un sākt domāt par dabu jau tagad – nekad iepriekš tas nav bijis tik vienkārši!

/REKLĀMAS PROJEKTS/

Reklāma
Reklāma