Ķirbja kēkss

Ķirbja saldēdienus vari bagātināt ar vaniļas cukuru un kanēli, kā arī riekstiem, dažādām sēkliņām, rozīnēm un citiem žāvētiem augļiem!

Ja no ķirbja vēl neesi gatavojis kūkas un kēksus, šis ir īstais laiks!

FOTO: Shutterstock.com

Ja no ķirbja vēl neesi gatavojis kūkas un kēksus, šis ir īstais laiks!

Visu samaisa, lej kēksa formiņā un cep apmēram pusstundu.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sarīvēts ķirbis - 1.glāze
  • Olas - 2
  • Eļļa - 1/2.glāze
  • Soda - 1.tējk.
  • Milti - 2.glāzes
  • Rieksti
  • Rozīnes