Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Onkuli, tu esi zaglis!

Mūsu trīsgadīgais dēls šobrīd ir aizrāvies ar policijas darbu un lomu spēlēm. Mājās esam runājuši, ko dara policisti, un dēls to labprāt izspēlē dažādās situācijās. Reiz kāpņutelpā satikām kaimiņu, uzsākām sarunu un pēkšņi dēls svarīgā balsī paziņo: "Onkuli, tu esi zaglis, tu nozagi man maku!" Es nobālēju, bet kaimiņš acīm

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Ķiršu saldā zupa
Laiks ogu zupām!

Receptes » Karstās zupas

Zupa soļanka. Gatavošana pa soļiem (10)

Recepte / Karstās zupas | Skatījumi 98252

 
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa 500 g
2. Burkāni 2 gab
3. Sīpoli 1 gab
4. Kartupeļi
5. Marinēti gurķi
6. kečups vai tomātu m 200 ml
7. Milti 3 - 4 ēd.k.
8. Kartupeļi 5 gab
9. Sāls
10. Ķiploks

500g cūkgaļa (bet var likt kadu galu velas).
Sagriežam mazos gabaliņos un liekam cepties uz pannas eļļā.
Pievienojam garšvielas un cepam, līdz gatava.
Sīki sagrieztu 1 lielu sīpolu cepam, līdz kļūst zeltaini brūns.

 

Tad pievienojam sagrieztus marinētus gurķus.
Daudzums - aptuveni mazliet vairāk kā sīpoli.



Sarīvējam 2 lielus burkānus un liekam klāt pie gurķiem un sīpoliem.
Sautējam uz mazas uguns ap 15 minūtēm.

Pievienojam kečupu vai tomātu mērci ap 200 ml.

Tad 3 - 4 ēd.k. miltus.
Samaisām.

Liekam visu katlā (3l)
Pielejam ūdeni un vāram.
Pieliekam sāli pēc garšas.

Pievienojam sagrieztus kartupeļus - 5 vidēja lieluma.
Vāram, līdz kartupeļi mīksti.

Kad zupa gatava, pieliekam caur ķiplokspiedi izspiestus kiplokus.
Tie gan pēc garšas - vienam garšo ņiprāka, citam vieglāka, man bija 3 lielas daiviņas.
Ļaujam 5 minūtes ķiplokam ievilkties.
Ielejam šķīvī, pievienojam krējumu un labu apetiti!!!!

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: Nataša Rogova
Raksts publicēts 25. Oct 2010 08:00
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE