Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joku konkurss: Ome māca runāt!

Aleksa jociņš: Mazais Aleksis ļoti šļupst, bieži runā citus burtiņus. Omīte, gribēdama pamācīt, saka: Aleksīt, atkārto - g, g, g... gribu! Aleksis: G, g, g... ļipu!     __________________________________________________________________________ Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT! Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPI

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sautēts trusis
Sātīgas pusdienas!

Receptes » Karstās zupas

Zupa soļanka. Gatavošana pa soļiem (10)

Recepte / Karstās zupas | Skatījumi 93337

 
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa 500 g
2. Burkāni 2 gab
3. Sīpoli 1 gab
4. Kartupeļi
5. Marinēti gurķi
6. kečups vai tomātu m 200 ml
7. Milti 3 - 4 ēd.k.
8. Kartupeļi 5 gab
9. Sāls
10. Ķiploks

500g cūkgaļa (bet var likt kadu galu velas).
Sagriežam mazos gabaliņos un liekam cepties uz pannas eļļā.
Pievienojam garšvielas un cepam, līdz gatava.
Sīki sagrieztu 1 lielu sīpolu cepam, līdz kļūst zeltaini brūns.

 

Tad pievienojam sagrieztus marinētus gurķus.
Daudzums - aptuveni mazliet vairāk kā sīpoli.



Sarīvējam 2 lielus burkānus un liekam klāt pie gurķiem un sīpoliem.
Sautējam uz mazas uguns ap 15 minūtēm.

Pievienojam kečupu vai tomātu mērci ap 200 ml.

Tad 3 - 4 ēd.k. miltus.
Samaisām.

Liekam visu katlā (3l)
Pielejam ūdeni un vāram.
Pieliekam sāli pēc garšas.

Pievienojam sagrieztus kartupeļus - 5 vidēja lieluma.
Vāram, līdz kartupeļi mīksti.

Kad zupa gatava, pieliekam caur ķiplokspiedi izspiestus kiplokus.
Tie gan pēc garšas - vienam garšo ņiprāka, citam vieglāka, man bija 3 lielas daiviņas.
Ļaujam 5 minūtes ķiplokam ievilkties.
Ielejam šķīvī, pievienojam krējumu un labu apetiti!!!!

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: Nataša Rogova
Raksts publicēts 25. Oct 2010 08:00
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE