Kinoteātrī "Cinamon" animācijas filma "Nejaukais es" un atrakcijas bērniem

Nedēļas nogalēs k/t Cinamon aicina uz ģimeniskām brīvdienām, kuru ietvaros animācijas filmas Nejaukais es seansus papildinās rotaļas un atrakcijas bērniem no Annels.

Skats no filmas Nejaukais es.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skats no filmas "Nejaukais es".

Divas nedēļas nogales: 23.,24. oktobrī un 30.,31. oktobrī, bērni varēs ne vien sastapt jaukos multfilmas tēlus, bet arī pirms un pēc filmas izpriecāties Annels atrakcijās. Brīvdienās no plkst. 10:00 līdz 17:30 piepūšamā Svētku tortē jautrākie lēkātāji varēs pārbaudīt savas prasmes un veiklību, kā arī ļauties seju apgleznošanai un zīmēšanas un krāsošanas stūrītī izpaust savas radošās dotības.

 

FOTO: Skats no filmas Nejaukais es.

Klusā un laimīgā priekšpilsētā, starp mājām, ko ieskauj balti krāsoti žogi un ziedoši rožu krūmi, izceļas kāda melna māja ar nekoptu zālienu. Kopā ar savu palīgu armiju, tajā mīt Gru. Viņš gatavojas veikt lielāko zādzību pasaules vēsturē. Viņš plāno nozagt mēnesi (jā, mēnesi!) studijas Universal jaunajā piedzīvojumu animācijas filmā Nejaukais es!

Reklāma
Reklāma

FOTO: Skats no filmas Nejaukais es.


Biļetes var iegādāties gan kinoteātra kasēs, gan internetā www.cinamon.lv. Vecākiem ar bērniem k/t Cinamon piedāvā apmeklēt kino lētāk, iegādājoties ģimenes biļetes:
•    2 pieaugušie un 1 bērns, cena 6,75Ls;
•    1 pieaugušais un 2 bērni, cena 6,75Ls;
•    2 pieaugušie un 2 bērni, cena 9,00Ls.
Ģimenes biļetes  ir spēkā katru dienu līdz plkst. 19:00.


Skaties, kā Gru nozags mēnesi uz izklaidējies atrakcijās! Nejaukais es k/t Cinamon