Pikantā uzkoda ar kausēto sieru Dzintars

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Kausēto sieru Dzintars un biezpienu saputo viendabīgā masā, pievieno kapātos zaļumus un spiedē saspiestas ķiploku daiviņas. Desas vai šķiņķa šķēlītes pārgriež uz pusēm, saliek krusteniski, ietin pildījumu, sasprauž ar iesmiņu. Iesmiņa apakšējo galu iedur gurķa gabaliņā, augšgalā uzsprauž olīvu, šampinjonu vai mazu tomātiņu.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kausētais siers dzintars - 150.g
  • Biezpiens - 150.g
  • Ķiploku daiviņas - 3.gab
  • kapāti zaļumi - 2.ēd.k.
  • vidēji lieli gurķi - 2.gab
  • plānas desas vai šķiņķa šķēlītes .ietīšanai
  • Olīvas
  • mazi marinēti šampinjoni
  • tomātiņi
  • paprikas gabaliņi u.c.