DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Dienas recepte

Lieldienu brokastīm: Grūbu putra ar paipalu olām
Priecīgas Lieldienas!

Receptes » Konservēti salāti

Biešu salāti ziemai

Recepte / Konservēti salāti | Skatījumi 16643

Sastāvdaļas

1. Vārītas sarkanās bietes 1.5 kg.
2. Kabači 1.5 kg.
3. Sīpoli 1 kg.
4. Cukurs 1 glāze
5. Eļļa 1 glāze
6. 9% etiķa 1 glāze
7. Sāls 2 ēd. kar

Vārītās bietes sagriež nelielos gabaliņos. Tāpat sagriež kabačus un sīpolus. Pievienojam garšvielas un noliekam uz kādām 2 stundām, lai nostāvas. Tad to visu pārliekam katliņā un sautējam 30 - 40 min. Liekam burciņās.
    Lai labi garšo : )

Piesakies virtuves jaunumiem!


Autore: Inese Stuģe
Raksts publicēts 23. Sep 2010 17:00
Skatīt visas šī lietotāja receptes



 

LAPAS KARTE