Marija Naumova kļuvusi par māmiņu burvīgam dēliņam

Dziedātāja Marija Naumova 37 gadu vecumā laidusi pasaulē savu pirmdzimto. Svētdienas naktī viņa kļuvusi par māmiņu brašam dēlam, ziņo www.kasjauns.lv.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

Mazulis nācis pasaulē 12. septembra naktī, un piedzimstot puisēns bijis 4.05 kilogramus smags un 56 centimetrus garš. Zīmīgi, ka dziedātājas un viņas vīra uzņēmēja Raita Bullīta (41) mazulis par savu dzimšanas dienu izvēlējies tieši datumu pirms savu vecāku ceturtās kāzu jubilejas, tādējādi kļūdams par visbrīnišķīgāko dāvanu Marijai un Raitim kopīgajos mīlestības svētkos.


Atgādinām, ka Marija Naumova un Raitis Bullīts gredzenus mija 2006. gada 13. septembrī, Rīgas Svētā Alberta Romas katoļu baznīcā.

Nu jau gandrīz trīs gadus Marija Naumova savu dzīvi saista ar Franciju. Tur viņa mācās dziedāšanu un aktiermeistarību, ir kāpusi uz teātra skatuves un pat filmējusies, kā arī uzstājusies ar koncertiem. Uz Franciju Marija Naumova pārcēlusies kopā ar visu ģimeni  - viņas vīrs, vīra meita un arī kaķis dzīvo īrētā dzīvoklīti Parīzē. Savā radošajā darbībā, kas saistīta ar koncertēšanu, kā arī studijām džeza studijā un teātra skolā Parīzē, nu Marija uz laiku izlēmusi paņemt pārtraukumu. Lai pilnībā varētu nodoties rūpēm par mazuli, viņa slēgusi arī bērnu radošo studiju MarieN Studio Rīgā.


Portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic laimīgos vecākus!
 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv