Cik lielisks ir tavs partneris gultā? Mīlas horoskops

Mmm... pat ja tu netici horoskopiem, lasīt šo materiālu ir aizraujoši:).

FOTO: Shutterstock.com

Auns (21.03. – 19.04.)
Auna valdošā planēta ir Marss — spēka un izteiktas personības planēta. Tā nosaka viņa kaislības un romantisko noskaņojumu. Intimitāte un seksuālie impulsi viņam ir augsti, bet īslaicīgi. Aunam nepiemīt pacietība un jūtīgums, un tas varētu būt iemesls, kāpēc daudzas viņa attiecības "saiet dēlī". Viņš ir pārpilns ar optimismu un entuziasmu, kas uztur viņā uguni un aizrauj arī viņa partneri. Auns burtiski deg no pārpilnības ar seksuālo enerģiju un dod to arī tālāk. Viņš ir ļoti kaislīgs un gatavs riskēt sava mīļotā dēļ.

Vērsis (20.04. – 20.05.)
Vērsis ir ļoti spēcīgs un juteklisks. Viņam ir liela seksuālā apetīte, bet Vērsis uz seksu noskaņojas lēnām. Vērsi nedrīkst steidzināt seksā, bet viņš mēdz būt satriecoši pavedinošs. Vērsim patīk labs ēdiens un labs sekss. Viņš vēlas stabilitāti, drošību un ļoti nopietni nododas mīlas dzīvei. Maigums un nepārtraukti glāsti iekvēlina Vērsi.

Dvīņi (21.05. – 21.06.)
Dvīņiem seksuālu baudu rada inteliģentas sarunas. Viņi savās attiecībās ir neatkarīgi un brīvi. Dvīņi ir asprātīgi un amizanti mīlnieki. Viņi nav nevaldāmi vai agresīvi, bet rosina savu partneri uz jutīgām erotiskām fantāzijām. Dvīņiem patīk eksperimentēt seksā un pastāvīgi analizēt savu mīlas dzīvi. Daudzveidība un pārmaiņas piedod asumu viņu dzīvē.

Vēzis (22.06. – 22.07.)
Vēzis ir ļoti emocionāla zīme. Vēzis ļoti jutīgi uztver glāstus. Ārēji viņš liekas vēss, bet patiesībā ir jūtīgs un mīlošs. Viņš ir ļoti neaprēķināms un emocionāls. Vēzim sekss ir emocionāla saikne, kas satur viņu kopā ar mīļoto. Vēzis ir ļoti atriebīgs un nepiedod neuzticību. Sekss viņam nav vienkārši fiziska aktivitāte, bet emocionāla saistība starp divām mīlošām sirdīm.

Lauva (23.07. – 22.08)
Lauvas prātu un ķermeni dedzina domas par kaislību. Viņš izstaro seksuālu noslēpumainību un gluži kā džungļu karalis uzņemas rūpes par gultas priekiem. Lauvam patīk izpētīt seksa baudas. Tikai nevajag ievainot Lauvas ego un skopoties ar uzslavām. Viņam vajag partneri, ar ko kopā izbaudīt seksu. Neviena cita zodiaka zīme, nodarbojoties ar seksu, nav tik majestātiska un teatrāla.

Jaunava (23.08. – 22.09.)
Jaunavai juteklība ir noslēpta dziļi iekšienē. Ārēji viņa ir mierīga un savaldīga, dvēseles dzīlēs kvēl uguns. Jaunava ļoti rūpīgi izvēlas savu partneri. Seksuālajās attiecībās viņa ir ļoti rūpīga un liek savam partnerim justies tā, it kā viņš būtu visiekārojamākais uz visas planētas. Jaunava ir perfekcioniste un noslēgusies sevī. Piepūle, kas vajadzīga, lai atklātu dziļi paslēptās kaislības, vainagosies ar panākumiem, un Jaunava kļūs par īstu viesuli.

Svari (23.09. – 22.10)
Svari ir gaisa zīme. Svari ir juteklīgi un augstsirdīgi mīlnieki, kuru lielākā vēlme ir apmierināt savu partneri gultā. Viņi ir dzimuši flirtētāji un mīlēšanās speciālisti. Šādai kombinācijai ir grūti pretoties, bet ir jābūt pacietīgam ar Svariem, jo seksuālajā draudzībā viņiem ir svarīga romantika un kaislīgas fantāzijas. Viņi vēlas būt mīlēti un vēlas sentimentu un romantiku, bet pēc tam var iemācīt daudz ko jaunu savam partnerim gultā.

Skorpions (23.10. – 21.11.)
Skorpions ir ūdens zīme. Tā ir seksuālākā horoskopa zīme. Viņš ir kā vulkāna izvirdums. Viņa seksuālā apetīte ir neremdināma. Partnerim ir svarīgi saprast šo Skorpiona mūžīgo izsalkumu uz seksu. Skorpions dažreiz izmanto seksu, lai manipulētu un valdītu pār savu partneri. Saskarsmē ar Skorpionu valda spēcīgs magnētisms un savstarpēja pievilkšanās. Bet sargies, lai Skorpions tevi nesaķer savos tīklos kā mušu.

Strēlnieks (22.11. – 21.12.)
Strēlnieks ir uguns zīme. Strēlnieks ir pārpilns kaislību, patīk visu izpētīt. Viņš var būt ļoti kaislīgs un jautrs. Nevajag aizskart viņa privāto telpu, jo viņš ir klaustrofobisks. Strēlnieks ir mežonīgs, straujš un bezbailīgs mīlnieks. Viņa personā ir divas konfliktējošas puses. Seksuālas attiecības ar vienu partneri viņu reizē garlaiko un mudina iet tālāk. Sekss ar Strēlnieku ir lielisks, bet vairāk kā sports vai spēle, kur viņam par katru cenu ir jāuzvar.

Mežāzis (22.12.- 19.01.)
Mežāzis ir zemes zīme. Mežāzis paliks vēss un nekad nespers pirmo soli, ja būs iemīlējies. Seksuālā tuvība un izpausme attīstās ar laiku. Viņam ir ļoti nopietna un atturīga izturēšanās, tādēļ viņam pietrūkst jautrības seksā. Pēc kaislību izsīkšanas, ja seksuālajās attiecībās trūkst emocionālā aspekta, attiecības ātri vien beidzas.

Ūdensvīrs (20.01. – 18.02)
Ūdensvīrs ir gaisa zīme. Sekss ar Ūdensvīru ir mežonīgs un neparedzams. Viņš ne tikai grib partnera ķermeni, bet arī vēlas zināt, kas notiek viņa prātā. Sekss ir labāks, ja notiek bez emocijām, jo fiziskais gandarījums tad ir daudz lielāks. Būdama gaisa zīme, viņš ir iztēles bagāts un eksperimentēt mīlošs mīlnieks. Nekas nevar apstādināt viņa seksualitāti, jo Ūdensvīrs ir kaislīgs un atturīgs vienlaikus.

Zivis (19.02. – 20.04.)
Zivis ir ūdens zīme. Sekss ar Zivīm ir erotisks un patiess prieks. Ar savu partneri Zivis saista emocionālas saistības. Viņām piemīt juteklīgas fantāzijas, un mīlēšanās ir viņu personības izpausme. Viņas ir emocionālas, un fiziskas attiecības ir viņu vēlme un vajadzība. Zivis ir slinkas, un viņām nepatīk lenkt mīļoto. Zivju partneris var būt laimīgs, iepeldot ar viņām dziļos emocionālos ūdeņos un atstājot savas personīgās problēmas gultā, kā atslēgu izmantojot seksu.

Avots: Erotiskā ģeometrija. R.: Zvaigzne ABC.
 

Reklāma
Reklāma