"Melo – M" Liepājā sniegs šogad vienīgo rokkoncertu trim čelliem

Čellu trio Melo – M 21.augustā pl.19:00 Liepājas koncertdārzā Pūt, vējiņi sniegs šogad vienīgo rokmūzikas koncertu Latvijā trim čelliem un sitamajiem instrumentiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncerta programmā skanēs daudzi latviešu mūzikas skaņdarbi, kuri grupas koncertos nav atskaņoti ļoti ilgu laiku, piemēram, Līvu Dzimtā valodā, versija par SkyForger dziesmu Kad ūsiņš jāj un citas pazīstamas latviešu rokmūzikas dziesmas Melo – M aranžējumā.

Kopā ar čellu trio Liepājas koncertā muzicēs bundzinieks Vilnis Krieviņš. Sastāvā ar sitamajiem instrumentiem čellu trio Melo – M Latvijā nav muzicējis vairāk nekā gadu, tādēļ šis koncerts būs īpašs un atšķirsies no pērn un šopavasar notikušajiem trunejas Around The World koncertiem.

„Šī būs vienreizēja iespēja atkal dzirdēt Melo – M īpašā rokmūzikas skanējumā. Tieši tāpēc koncerts notiek Liepājā, kur ir bagātīgas roka tradīcijas. Pēc ilgas koncertsezonas spēlējot pasaules tautu mūziku trijatā jutām, ka ir nepieciešams viens skaļāks un trakulīgāks koncerts. Arī koncerta repertuārs būs īpašs, tāpēc aicinām visus, kas vēlas dzirdēt rokmūziku trīs čellu izpildījumā doties uz Liepāju,” skaidro grupas mūziķi.

Čellu trio Melo – M nesen atgriezās no Krievijas, kur kopā ar Krievijas kvartetu Terem un simfonisko orķestri uzstāsies D. Šostakoviča Sanktpēterburgas Akadēmiskās filharmonijas Lielajā zālē. Koncerts notika pateicoties Melo – M gūtajiem panākumiem martā notikušajā pirmajā starptautiskajā izpildītāju konkursā Terem Crossover Competition.

Melo – M rokkoncerts Liepājas koncertdārzā Pūt, vējiņi notiks 21. augustā plkst 19.00. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.
 

Reklāma
Reklāma