Kā un kur mīlējas latvieši

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Aizraujošā diskusijā mammam.lv/tetiem.lv forumā uzzinājām, kādas ir neparastākās vietas, kurās mīlas priekiem ļāvušies mūsu lasītāji. Izrādās, latvieši ir viena pārgalvīga un mīlēties kāra tauta, kas seksu izmēģinājusi teju visās iespējamās (un, kā atklājās, arī šķietami neiespējamās) vietās. Lasi un iedvesmojies! 

FOTO: Shutterstock.com

Sekss uz šosejas, uz ūdeņiem un mākoņos
Dažādi transportlīdzekļi ir ne vien ērts veids, kā nokļūt kādā galamērķī, bet arī viena no populārākajām vietām, kur  izmīlēties. Ja kādam šķiet, ka sekss automašīnā ir neierasta lieta, tad ko jūs teiksiet par tautiešiem, kas, citiem pasažieriem klātesot, regulāri mīlējas reģionālās vai tālsatiksmes autobusos? Visbiežāk tas notiek aizmugurējā sēdekļu rindā.  „Taisīju vīram minetiņu. Jāsaka, ka mūsu ceļi ir ļo-o-o-oti orgasmiski!” atzīst kāda lasītāja. Ir tādi, kas izmēģinājuši seksu tukšā vilciena vagonā („Tas gan bija tolaik, kad vēl nebija konduktoru...”), mīlējušies uz automašīnas pārsega Vecrīgā un busiņa kravas telpā mežā, motociklā ar blakusvāģi un zirgu pajūgā.
Mūsu vidū varam sveikt arī ekstrēmistus, kam bijis sekss helikopterā un lidmašīnā. „Lidojām ar vīru uz Erevānu. Ja kāds ir lidojis pirms saullēkta un redzējis to skatu, kā augšā lec saule... Tas ir vienreizīgs skats, kas mani pamudināja uz seksu šaurajā tualetē! Aizvilku vīru, lai palīdz — it kā kaut kas noticis, un tur viens otram, rupji izsakoties, nodročījām, bet tādu kaisli tikpat kā neesmu redzējusi!”
Latvieši, kā zināms, ir laivotāju tauta, tāpēc daudzi ar seksiņu ir aizrāvušies arī uz plostiem, gumijas laivās un citos peldlīdzekļos. „Jāņus ar draugiem svinējām kempingā pie ezera. Naktī, protams, prāts nesās uz papardes zieda meklēšanu. Izbridām visus brikšņus mežā — visur cilvēki... Nācās ņemt laivu un braukt ezera vidū. Tas bija fantastiski — pār ezeru nolaidusies migla, smidzināja viegls lietutiņš, krastos visur dega ugunskuri, skanēja līgodziesmas... Sākām mīlēties un pat nemanījām, ka laivu aiznesa pretējā krastā niedrēs... Tiešām iesaku! Galvenais laivā — bez straujām kustībām!” iesaka kāda lasītāja.

Lidojām ar vīru uz Erevānu. Ja kāds ir lidojis pirms saullēkta un redzējis to skatu, kā augšā lec saule... Tas ir vienreizīgs skats, kas mani pamudināja uz seksu šaurajā tualetē!


Sekss pie dabas krūts
Latvieši vasarās mīlējas teju visur: mežā, ūdenī, pļavā, siena gubā, pludmalē, kaimiņa labības laukā, smilšu karjerā... Kuram gan savu reizi nav bijis sekss brīvā dabā? Liekas — kas tad tur! Bet ir tādi, kas izmēģinājuši ko neparastāku. Piemēram: „Kokā! Bet nebija ērti...” Iecienīta vieta mīlas rotaļām pilsētniekiem ir publiskie parki („Parkā uz soliņa dienas laikā un skaidrā prātā — tas bija labais!”), it īpaši Bastejkalns. Tie, kas neaprobežojas ar pludmales kāpām, seksu bauda uz Latvijas moliem („Vislabāk bija Zvejniekciemā uz mola, laikam jau tāpēc, ka pie jūras.”). Vai esat mēģinājuši mīlēties uz tēvzemes dižakmeņiem? Kāda lasītāja atzīst, ka viņai interesantākais sekss bijis uz Nīcgales dižakmens. „Tikai vajag paķert līdzi kaut ko mīkstu!” viņa brīdina. Bet skaisto skatu cienītājiem, kas vēlas pacelties vairākus metrus virs zemes gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, noteikti jāizmēģina mīlēšanās skatu tornī!
Mežā latvieši pacieš ne tikai čiekurus, kas spiež muguru, bet pat skudras. Kādam svaigi precētam pārim kaislību skurbumā gadījās pamīlēties skudru pūznī — ne jutuši, ka skudras sadzēlušas, kur vien var, ne manījuši, kā tur iegūlušies! Starp citu, arī ziemā, iespējams samīļoties pie dabas krūts. „Mīlējāmies ziemā, dziļā sniega kupenā pie jūras, tērpušies kažokos. Auksti nebija — tiešām iesaku!” atklāj mammam.lv/tetiem.lv lasītāja.


Sekss birojā, bēniņos, pagrabā un uz mājas jumta
Sekss mājās un savā gultā šoreiz neskaitās. Kur nu vēl garlaicīgāk? Latviešiem ļoti patīk mīlēties pirtī un jo īpaši — pirtī ar baseinu. Netiek smādēti arī namu jumti („uz hruščovkas jumta”, „uz deviņstāvenes jumta Pļavniekos”), kāpņu telpas, bēniņi, jaunbūvju pagrabi, vecie labie siena šķūnīši un pat celtnieku vagoniņi! Ekstrēmisti un ekshibicionisti ar seksu nodarbojas arī uz balkona. Starp citu, liela daļa latviešu nesmādē seksu tualetē: naktskluba tualete, sieviešu tualete, lielveikala tualete, kafejnīcas tualete un pat sausā tualete. Izvēle acīmredzot atkarīga gan no iespējām, gan indivīda smaržas receptoriem. Neaizmirsīsim arī par seksu darbavietā! Latvieši var nokniebties gan uz biroja palodzes, gan biroja dušas telpā („Kāds visu laiku raustīja durvis...”). Populārs ir arī kabineta rakstāmgalds („Kamēr kolēģi cenšas tikt iekšā...”). Tā sacīt — nepastāv ierobežojumi ne laikā, ne telpā!

 

Bet vislabāk bija Mežaparkā. Taisīju vīriņam minetiņu, kamēr apkārt braukājās ar skrituļslidām.

Reklāma
Reklāma


Sekss publiskās vietās
Nu, nebīstas latvietis, meklējot vietu seksam, no sveša acu skatiena! TO dara gan kinoteātrī („Bet tas bija traki!”), gan tirdzniecības centrā. Sekss piedzīvots arī pie slimnīcas (acīmredzot apciemojot sasirgušu otru pusīti), zem Vanšu tilta un blakus Akmens tiltam, „vasarā 5.30, kad visi dodas mājās no klubiņiem”. Netiek smādēti arī soliņi Daugavmalā, kur pamīlēties dienas laikā. Garāmgājēji pat nepateiks, kāpēc meitene svārciņos sēž čalim klēpi ar tik kvēlojošu skatienu. „Bet pabeidzām pie spīķeriem — gar vienu pusi mašīnas, gar otru kuģītis garām peld. Tā kārtīgi paņēmāmies!” ar smaidu atceras Daugavmalas meitene.
Ūdens prieku cienītājiem jāuzmanās ūdensparkos un baseinos. Izrādās, latvieši labprāt mīlējas ne tikai upēs, ezeros un jūrā, bet aukstā laikā ļaujas publiskām mīlas rotaļām, piemēram, pieczvaigžņu viesnīcas baseinā vai Līvu akvaparkā — „baseiniņā, kas iziet uz āru; bija ziema, ārā auksti, domājām, kamēr divi — aiziet! Bet nepagāja ne minūte, kad atpeldēja vesela ģimenīte...” Ja nu kādam šķiet, ka arī tas nav gana neparasti, tad izmēģiniet seksu „aiz lielveikala pie liela ventilatora”, „vienkārši pie mājas sienas” vai kapos. „Bet vislabāk bija Mežaparkā,” stāsta kāda lasītāja. „Taisīju vīriņam minetiņu, kamēr apkārt braukājās ar skrituļslidām.” Esam jūs brīdinājuši!

 

Sekss muzeja skapī
Par absolūtu favorītu mammam.lv/tetiem.lv redakcijā kļuvis kādas lasītājas erotiskais piedzīvojums muzejā. „Grupas gide lepni rādīja milzīgu sienasskapi, kurā varot paslēpties pat četri cilvēki. Tā kā bijām pēdējā grupa un individuālos apmeklētājus vairs nelaida iekšā, bet gide vilkās lēni un pie katras gleznas, lādes utt. stāstīja garum garos stāstus un leģendas, aizaulekšojām atpakaļ un ielīdām skapī. Man šķiet, viss notika sprintera olimpieša ātrumā, bet vissmieklīgākais bija tas, ka beigās mums virsū uzkrita kaut kāds galdauts, kurā mazliet sapināmies!”
Kāda dāma, kas pārdzīvojusi divus vīrus un uzticēja mums savu stāstu par seksu lidmašīnā, pajūgā un skudru pūznī, priecājas, ka „tagad ir, ko atcerēties un salīdzināt”. „Baudiet seksu, esiet atvērti, eksperimentējiet un neieslīgstiet rutīnā!” viņa iesaka pārējiem mammam.lv/tetiem.lv lasītājiem un novēl katram atrast seksā saderīgu partneri.

 

Lai lasītu šo pikanto foruma diskusiju, spied šeit!