TV dīva Maija Rozīte apprecas ar Krištopanu

Piektdien, 23. jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā jāvārdu viens otram teica TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte (26) un miljonāra Viļa Krištopana vecākais dēls, uzņēmējs Kaspars Krištopans (30) — par jaunās ģimenes laulību dienu raksta www.kasjauns.lv.

Jaunā sieva Maija ar vīru Kasparu un vīratēvu Vili Krištopanu. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunā sieva Maija ar vīru Kasparu un vīratēvu Vili Krištopanu. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Kāzu dienā kopā ar jauno pāri bija aptuveni 100 viesu, kuru vidū bija gan Maijas un Kaspara tuvinieki, gan draugi, tostarp daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis. Pēc laulības ceremonijas baznīcā jaunlaulātie ar ciemiņiem devās uz Bauskas rajonu, kur svinības visu nedēļas nogali norisināsies greznajā Mežotnes pilī. Lai precību dienā netrūktu jautrības, par kāzu vadītājiem jaunā ģimene bija aicinājusi Maijas kolēģus — humoršovu zvaigznes Valteru Krauzi un Janu Duļevsku.

Ar ekspremjera Viļa Krištopana vecāko dēlu Kasparu Krištopanu romantiskas attiecības Maijai Rozītei uzplauka aizvadītajā vasarā, un nu jau gandrīz gadu pāris arī dzīvo kopā. Abi neslēpj, ka aizvien ir neprātīgi iemīlējušies, plāno iegādāties kucēnu un tuvākajā nākotnē sapņo arī par kopīgiem bērniem. Gan Maija, gan Kaspars viens otru ikdienā cenšas iepriecināt ar dažādām mīļuma izpausmēm un palutināšanu. „Abi ļoti daudz strādājam, tāpēc diendienā varbūt neesam viens otram blakus tik bieži, kā gribētos. Tāpēc sagādāt prieku otram cilvēkam ir jo īpaši patīkami,” atzīst Maija, atzīdamās, ka neatceras rītu, kad mīļotais viņai nebūtu gultā pasniedzis kafiju. Arī brokastis pārītis brīvdienās parasti ieturot gultā. Tās vienu dienu abiem gatavojot Maija, bet otru dienu — Kaspars.

Gan Krištopans, gan Rozīte sevi uzskata par ļoti ģimeniskiem cilvēkiem. „Tāpēc arī esam kopā,” pārliecināts Kaspars. Jau attiecību sākuma posmā ekspremjera dēls pauda gandarījumu par to, cik pozitīvi viņa tuvinieki uztvēruši ziņas par Kaspara jaunajām attiecībām. „Ģimene ir ļoti priecīga par mums. Man pašam tas ir ļoti svarīgi un daudz nozīmē.”
 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv, vēlot mīlestību un saticību, sirsnīgi sveic jauno ģimeni!
KĀZU DIENAS FOTOGALERIJU SKATI ŠEIT.

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma