Līgaviņai kāzās nagi uzlakoti tikai vienai rokai!

Sākas kāzu mielasts, bet grādīgo dzērienu uz galda nav; līgava aizmirst uzlakot otrai rokai nagus; vedēji un jaunais pāris kāzu dienā nolemj pasēņot...

Pāris attēlā nav stāsta autori. Foto iesūtījusi Marika Bočkova, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pāris attēlā nav stāsta autori. Foto iesūtījusi Marika Bočkova, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Izstāstīšu dažus īsus stāstiņus, kā mums gājis kāzās:

Kāzas vecākajai māsai bija pirms vairākiem gadiem. Viesi apsēdušies pie galda, vedējtēvs sāk pirmo galda runu. Ups! — uz galda nav nevienas alkohola pudeles! Skrējām uz pagrabu pakaļ, kur tās bija noliktas vēsumā, lai uz galda liktu "īsi pirms".

Pirms ceremonijas gaidām lielo iznācienu un māsa pamana, ka nagi nolakoti tikai vienai rokai — tā arī salaulāja, jo vairs nebija laika, lai ko labotu...


Uz savām kāzām pie friziera pavadīju mazliet ilgāk laika, nekā plānots, tāpēc ātri vien rikšoju uz māju, lai saģērbtos. Pusceļā iereibis jauneklis, laikam gribēdams iepzīties, uzsauc — meitenīt, kur steidzies? Tāpat skrienot atbildu — uz kāzām! Šamais — uz savām, vai? Es — jā gan! Puisis likās mierā, saprazdams, ka te nekas nesanāks.

Šīs vasaras sākumā kāzas mazajai māsai. Mēs (vedēji) ar jaunajiem laika pakavēšanai aizbraucam fotografēties pie Gaujas. Procesa laikā atrodu pleķīti ar gailenēm — abi ar jauno vīru kāzu mašīnā sadabūjām dāvanu maisiņu un mazliet pasēņojām.

Tās pašas mazās māsas kāzas. Pucējamies pirms ceremonijas. Māsa lako nagus, kaut kas šo procesu iztraucēja. Vēlāk, jau dzimtsarakstu nodaļā, pirms ceremonijas gaidām lielo iznācienu un māsa pamana, ka nagi nolakoti tikai vienai rokai — tā arī salaulāja, jo vairs nebija laika, lai ko labotu.

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi Jushka