Kēksiņi ar rozīnēm un sukādēm

Keksiņi pie kafijas. 

FOTO: Shutterstock.com

Olas ar cukuru saputo stingrās putās. Bļodu liek tvaika peldē virs ūdens katla un karsējot turpina putot, līdz mīkla tek no slotiņas kā plata lente. Traukā sajauc miltus, cepamo pulveri, sāli, tad divās trīs daļās pievieno un piemaisa mīklai. Pakāpeniski pievieno sviestu. Rozīnes un sukādes apviļā miltos un iecilā mīklā. Mīklu līdz pusei lej papīra kēksu formiņās, liek uz pannas. Cep 20 - 25 minūtes 175 grādu temperatūrā.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Olas - 4.gab
  • Cukurs - 125.g
  • Milti - 125.g
  • Sāls
  • Kausēts atdzesēts sviests - 60.g
  • Sasmalcinātas cukādes un rozīnes - 1/2.glāze
  • Cepamais pulveris - 1/2.tējk.