Ātrā rabarberu kūka

Vēlies vakariņās pārsteigt savējos ar brīnišķīgu saldo? Cep rabarberu kūku!

Pavasarī obligāti jācep rabarberu kūka!

FOTO: Shutterstock.com

Pavasarī obligāti jācep rabarberu kūka!

Sagriežam rabarberus gabaliņos, saputojam olas ar cukuru, līdz masa dubultojas, cukura graudiņi būs vēl jūtami, iesijājam miltus, lēni iecilājam. Ietaukojam pannu (es ņemu 26 cm apaļo), izskaisām mannā formas apakšā, ieberam rabarberus, pārlejam ar miklu, cepam kādas 15 - 20 min, virspusei jābūt gaiši brūnai, kraukšķīgai!

Atdzesējam un gatavs! Lai labi garšo!

Garšīga ar putukrējumu vai saldējumu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • 0las - 3.ja mazas tad 4
  • Cukurs - 1.glāze
  • Milti - 1.glāze ar kaudzīti
  • Rabarberi - 2-3.kāti
  • Manna - 1.ēd.k.