Ātrā rabarberu kūka

 25. maijs 2015 16:30 Recepte  skatījumi: 56611

Vēlies vakariņās pārsteigt savējos ar brīnišķīgu saldo? Cep rabarberu kūku!



Foto: Shutterstock.com

Pavasarī obligāti jācep rabarberu kūka!


Sagriežam rabarberus gabaliņos, saputojam olas ar cukuru, līdz masa dubultojas, cukura graudiņi būs vēl jūtami, iesijājam miltus, lēni iecilājam. Ietaukojam pannu (es ņemu 26 cm apaļo), izskaisām mannā formas apakšā, ieberam rabarberus, pārlejam ar miklu, cepam kādas 15 - 20 min, virspusei jābūt gaiši brūnai, kraukšķīgai!

Atdzesējam un gatavs! Lai labi garšo!

Garšīga ar putukrējumu vai saldējumu.

 

Sastāvdaļas

1. 0las
3 ja mazas tad 4
2. Cukurs
1 glāze
3. Milti
1 glāze ar kaudzīti
4. Rabarberi
2-3 kāti
5. Manna
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk