Recepšu konkurss "Marinējumu receptes dārza svētkiem"

Mammam.lv/tetiem.lv un Drogheria & Alimentari aicina visus gardēžus piedalīties recepšu konkursā "Marinējumu receptes dārza svētkiem". Aicinām dalīties pieredzē, kā gatavojat grillēšanai gaļu, zivis, dārzeņus.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Receptes gaidīsim līdz 7.jūnijam, kad tiks noteikti 5 uzvarētāji, kuri saņems lieliskas balvas no Drogheria & Alimentari.

Drogheria & Alimentari – tās ir augstas kvalitātes itāļu garšvielas, kuras uzlabos jūsu gatavojamo ēdienu garšu. Drogheria & Alimentari piedāvā garšvielas un garšvielu maisījumus dzirnaviņās un trauciņos, eļļas ar garšaugiem, balzamiko mērces. Drogheria & Alimentari garšvielas ir izgatavotas no dabiskiem garšaugiem, bez garšas pastiprinātājiem.

Garšvielas dzirnaviņās
Pasaulē vispopulārākās garšvielas, garšaugi un izmeklēti garšvielu maisījumi no Vidusjūras piekrastēm, iepakoti pievilcīgā stikla trauciņā ar dzirnaviņām augšpusē. Plašs garšvielu sortiments, ko veido tradicionālie piparu maisījumi (melnie pipari, sarkanie pipari, četru piparu maisījums), pikantā klasika (Eksotiskais garšvielu maisījums), Vidusjūras reģioniem raksturīgās garšvielas (Toskānas augi) un ļoti rafinētas garšas kombinācijas (Provansas garšaugi). Samaliet tos tieši uz ēdiena, lai sajustu lielisko garšu un aromātu. Dzirnaviņas ir izgatavotas tā, lai ar tām varētu smalki samalt jebkura veida garšvielas.

Garšvielas trauciņos
Sasmalcināti asie čili pipari, malti asie čili pipari ar ķiplokiem piešķirs jūsu ēdieniem pikantu garšu. Parastā raudene piemērota zupu, makaronu ēdienu, salātu vai omletes garšas uzlabošanai. Garšvielu maisījumi trauciņos izgatavoti no dabiskiem garšaugiem, bez garšas pastiprinātājiem. Uzlabojiet zivju ēdienu, cepešu un ceptu, grauzdētu vai vārītu kartupeļu garšu ar Drogheria & Alimentari garšvielu maisījumiem.

Eļļas ar garšaugiem
Tie ir eļļu uzlējumi garšvielām un garšaugiem ar visiecienītākajām Vidusjūras piekrastes garšām – sarkanajiem pipariem, baziliku, ķiplokiem un pētersīļiem, garšaugu maisījumiem, kas paredzēti zivīm un gaļai. Garšvielu intensitāte un svaigums eļļu uzlējumā ļauj sajust tādu pašu garšu kā, lietojot svaigus garšaugus, uzpilinot pavisam nedaudz tieši uz ēdiena.


Balzamiko mērce
Drogheria & Alimentari balzamiko mērce ir lietošanai sagatavots produkts, kas ir piemērots dažādu mērču izgatavošanai, kā arī ceptas gaļas, kartupeļu un salātu garšas uzlabošanai. Ļoti labi sader ar Mozzarella sieru. Piešķir pikantu garšu Risotto, noder arī, gatavojot zivju ēdienus. Var izmantot arī kā uzlejamu mērci saldējumam vai augļiem. Piedāvājam izmēģināt balzamiko mērces ar četrām dažādām garšām: klasisko, apelsīnu, aveņu un maigas augļu garšas mērci. Šīs četru īpatnēju garšu balzamiko mērces ērti lietojamās pudelītēs, dos iespēju ikvienam kļūt par profesionālu pavāru, gatavojot dažādus ēdienus. Drogheria & Alimentari balzamiko mērces ir bagātinātas ar īstiem augļiem un dabiskiem ekstraktiem, vīnogu misu un balzama etiķi, kas piešķir tām sīrupa un balzamiko garšu. Balzamiko mērču izgatavošanai tiek izmantoti tikai dabiski apelsīnu gabaliņi, Itālijas vīģes, kazenes, avenes un dārza mellenes. Rezultāts apmierinās pat visizvēlīgāko gaumi.
 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.drogheria.com