Marija Naumova gaida savu pirmdzimto!

Piepildījies ilgi lolotais dziedātājas Marijas Naumovas (36) sapnis. Jau šogad talantīgā dziedātāja un viņas vīrs uzņēmējs Raitis Bullīts (41) gatavojas kļūt par vecākiem abu pirmajai kopīgajai atvasītei, raksta portāls www.kasjauns.lv.

Marija Naumova ar vīru Raiti Bullīti un viņa meitu Parīzē. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Marija Naumova ar vīru Raiti Bullīti un viņa meitu Parīzē. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Par ģimenes gaidāmo priecīgo notikumu dziedātāja publiski paziņoja no skatuves nesenajā Latvijas koncerttūrē. Marija neslēpj, ka jaunās ķermeņa aprises jau manāmas arī apkārtējiem, un topošās māmiņas statuss viņai liek justies ļoti laimīgai. Mūziķe izbaudot mazulīša gaidīšanas laiku, un secinājusi, ka tas ir skaistākais periods sievietes dzīvē.
Marija Naumova pie vīra izgāja pirms trīsarpus gadiem. Laulības ceremonija norisinājās 2006. gada 13. septembrī Rīgas Svētā Alberta Romas katoļu baznīcā, bet kāzu lustīgā daļa tika rīkota jūras krastā, Jūrmalas viesnīcas Baltic Beach Hotel restorānā Pērle.
Nu jau gandrīz trīs gadus dziedātāja Marija Naumova savu dzīvi saista ar Franciju. Tur viņa mācās dziedāšanu un aktiermeistarību, ir jau kāpusi uz teātra skatuves un pat filmējusies, kā arī uzstājusies ar koncertiem. Uz Franciju Marija Naumova jau pārcēlusies kopā ar visu ģimeni  — viņas vīrs, vīra meita un arī kaķis dzīvo īrētā dzīvoklīti Parīzē. Arī pašlaik mūziķes ģimene atrodas ārpus Latvijas, baudot pavasari Francijas galvaspilsētā Parīzē. Savā radošajā darbībā, kas saistīta ar koncertēšanu, kā arī studijām džeza studijām un teātra skolā Parīzē, nu Marija uz laiku izlēmusi paņemt pārtraukumu.


Fotogaleriju ar Marijas dzīvi Parīzē skati šeit.

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma