Biezputriņa ar avenēm un ogām

 04. marts 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 797

Sastāvdaļas:
• Mākslīgais papildu ēdināšanas piena maisījums 5 mērkarotes
• Ūdens 150 ml
Milupa rīsu biezputriņa 3 ēdamkarotes
• Avenes 25 g
• Citas ogas 25 g



Pagatavošana:
Piena maisījumu pagatavot saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un ieliet bļodiņā. Maisot pakāpeniski piebērt norādīto biezputriņas daudzumu. Ogas pārlasīt, noskalot, noplaucēt ar verdošu ūdeni, pēc tam saspaidīt un izberzt caur sietiņu. Saberztās ogas pievienot
biezputriņai un viegli samaisīt.

 

MILUPAS REKLĀMAS MATERIĀLS
Vairāk informācijas meklē Milupas mājas lapā



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088