Deserts – augļu trauks

 04. marts 2009 13:45 Recepte  skatījumi: 883

Sastāvdaļas:
• Persiki 250 g
• Zemenes 250 g
• Ķiršu vai aveņu sīrups 100 ml
Milupa ābolu sula 1 pudele
• Medus pēc garšas



Pagatavošana:
Augļus notīrīt, nomazgāt un sagriezt, ievietot bļodiņā, pievienot medu vai pārkaisīt ar cukuru, pārliet ar sīrupu un pusi ābolu sulas. Nosegt un atstāt uz 30 minūtēm. Pārējo sulu ievietot ledusskapī un ļoti labi atdzesēt. Augļus pārlikt vēderainā stikla traukā, pārliet ar sulu, uzmanīgi samaisīt.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088