Biezputriņa ar persikiem un aprikozēm

 04. marts 2009 13:30 Recepte  skatījumi: 488

Sastāvdaļas:
• Vārīts ūdens 200 ml
Milupa graudu-piena biezputra ar sviesta cepumiem 4 ēdamkarotes
• Nogatavojies persiks ½
• Nogatavojusies aprikoze ½



Pagatavošana:
Uzvārītu un līdz 50 grādu temperatūrai atdzesētu ūdeni ieliet bļodiņā. Pakāpeniski pievienot norādīto biezputriņas daudzumu un rūpīgi izmaisīt. Augļus nomazgāt, noplaucēt, nomizot un sagriezt ļoti mazos gabaliņos, pievienot sagatavotajai biezputriņai un viegli samaisīt.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088