Biezputriņa ar bumbieriem

 04. marts 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 480

Sastāvdaļas:
• Mākslīgais papildu ēdināšanas piena maisījums 5 mērkarotes
• Ūdens 150 ml
Milupa rīsu vai bumbieru-sausiņu biezputra 3–4 ēdamkarotes
• Nogatavojies bumbieris vai Milupa bumbieru biezenītis ½ 5 tējkarotes



Pagatavošana:
Piena maisījumu pagatavot saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un ieliet bļodiņā. Pakāpeniski piebērt norādīto biezputriņas daudzumu un rūpīgi izmaisīt. Nomazgāt bumbieri, nomizot, izņemt serdi, noplaucēt ar verdošu ūdeni un sarīvēt uz smalkas rīves. Sarīvēto augli vai Milupa augļu biezenīti pievienot sagatavotajai biezputrai un viegli samaisīt.
 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Esi man blakusLasīt vairāk

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088