Biezputriņa ar āboliem un šokolādi

 04. marts 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 445

Sastāvdaļas:
Milupa ābolu-vaniļas biezputra 4 ēdamkarotes
• Ūdens 150 ml
• Gatavs ābols 1 gab.
• Šokolāde 2 gabaliņi
• Medus 1 tējkarote



Pagatavošana:
Uzvārītu un līdz 50 grādu temperatūrai atdzesētu ūdeni ieliet bļodiņā. Maisot pakāpeniski pievienot pa karotei biezputriņas. Putriņai pievienot medu. Nomazgāt ābolu, nomizot un sarīvēt. Rīvēto ābolu pievienot gatavajai biezputriņai un viegli samaisīt. Šokolādi sarīvēt un pārkaisīt ēdienam.
 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088