Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Jaunā mamma

Miks (5 gadi) iztaujā mammu par ģimenes locekļu vecumu, noskaidrodams, cik kuram gadi un ka vārda dienās gadi tomēr nemainās. Kad saruna tikpat kā noslēgta, mamma Mikam pajautā:  "Bet vai tu zini, cik man gadu?" Uz ko Miks ar izteiksmīgu pārliecību atbild: "Sešpadsmit! Piedalies JANVĀRA joku konkursā! Balvā grāmatas vairāk kā 60,00 E

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Gardā biskvīta kūka saldai nedēļas nogalei - recepte
Atpūties saldā nedēļas nogalē!

Jaunākais forumā

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6849

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE