Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kājas uz pirkstiņiem :)

Kristaps (3,7) ciemojās pie omes. Viņa nevar vien beigt priecāties, cik viņš ir liels izaudzis pa nedēļu! Kristaps saka: "Kad uzlieku kājas uz pirkstiņiem, tad esmu vēl lielāks!" Un paceļās uz pirkstgaliem. :) Piedalies OKTOBRA joku konkursā! Balva - vairāk kā 50,00 EUR vērtībā! Ar ceļavēju kabatā (cena veikalā 2.33 EUR) Izdevniecība Zva

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Gardais ķirbju ievārījums pankūkām un citiem saldajiem našķiem - recepte
Izmēģini šo neparasto ievārījumu!

Jaunākais forumā

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6640

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE