DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Tik un tā čība

Elvita (7 g.) vaimanā: "Ak, cik sen es esmu dzimusi, ārprāts, 2007.gadā, es drīz būšu veca!" Mamma caur smiekliem: "Ko tad lai es saku, ja esmu dzimusi 19XX.g.? Es jau esmu vecā čība!" Elvita satrūkstas - tā par mammu viņa nebūt nedomā - un steidzas mierināt: "Mammīt, nesatraucies, tu neesi vecā čība, tu esi jaunā čība!"

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Jauno gailenīšu mērces ellīgi gardā recepte - ieskaties!
Pagatavo vienreizēji gardo gaileņu mērcīti pusdienās!

Šonedēļ populārākās ievārījumu un kompotu receptes!

  1. Zemeņu ievārījums
  2. Ogu pastila
  3. Ķiršu kompots
  4. Padomi ogu saldēšanai
  5. Zemeņu kompots

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6402

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE