Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Lielās bikses

Kaspars jau iemācījies runāt. Arī iet uz podiņa bez problēmām, bet "aizspēlējies" un podiņa iešana piemirsusies. "Lielā darīšana" sanākusi biksēs. Mamma, protams, pikta, tīra dibenu un barās, ka Kaspars uzvedas kā maziņš. Uz to bērns lepni paziņo: "Kaspars izaugs liels un kakās lielās biksēs!" Piedalies MARTA&nbs

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Cūkgaļas veltnīši (mazās rolādītes) gardām svētku uzkodām - recepte
Pētām gardas uzkodu receptes jau laicīgi - Lieldienas pie durvīm klauvē!

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6968

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE