DELFI
tasty

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Loģisks spriedums

Trīsgadīgās dvīnītes kopā ar māmiņu aplūko fotogrāfijas, kurās redzamas vēl mazas bēbītes. Kādā foto redzama topošā māmiņa. Mazās interesējās, kāpēc viņai tik liels puncis. Saņēmušas atbildi, ka viņas ir mammai vēderiņā, viena no māsiņām sašutusi jautā: "Mamma vai tu mūs apēdi?" Piedalies AUGUSTA joku konkursā! Balva vair

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Marinētas baravikas
Kad mežā baravikas ir pārpārēm, tad ir laiks tās marinēt!

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6487

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE