Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Internacionālie vārdiņi

Ar ģimeni bijām apmetušies ezera malā, gabaliņu nostāk vēl tāds bariņš manāmi "iesilušu" atpūtnieku. Bērni spicē ausis un spriež, nez kādā valodā viņi tur sarunājas. Tad pēkšņi mūsu ausis sasniedz labi sadzirdams sulīgs "bl..d". Robis uzvaroši saka māsai: "Nu dzirdēji? Es tak teicu - tie nav krievieši, bet l

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Gatavojam savu vaniļas - meža zemenīšu mājas saldējumu kopā ar bērniem!
Ko gan bērns vairāk var izbaudīt kā īsta saldējuma gatavošanu?

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 7192

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE