Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joks par mutes mazgāšanu

Ar dēliņu (2,5 g.) pastaigājamies pa Vecrīgu, pretīm mums nāk divi melnas ādas tipa cilvēki (jeb Nēģeri). Šos cilvēkus ieraugot, dēliņš man uz reiz prasa: "Mammīt, kādēļ man katru dienu ir jāmazgā mutīte, bet šie pat pa ielu var staigāt netīri?" Piedalies APRĪĻA joku konkursā! Balvā: Rūjienas saldējums 50 EUR vērtībā

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Maltās gaļas kotletītes - recepte gan siltajam ēdienam, gan uzkodai
Ja fantāzija strādā, tad sanāk interesantas lietas (arī ēdamās)!

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 7000

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE