Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Antilopes

Atceros joku no brāļa bērnības, bet Lego tagad noderētu viņa vai manai meitiņai. Dzīvojām laukos. Brālis ieskrien istabā un sauc: "Solvita, skrien ātri ārā, uz lauka ir antilopes." Izeju, skatos - 5 dzērves staigā! :) (Jānis, apmēram 9 gadi) Piedalies JŪNIJA joku konkursā! Balvā LEGO®! LEGO® produktus vecāki izvēlas, jo tie ir dro&sca

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Mājās cepti kruasāni - garšīgākie pasaulē. Recepte solis pa solim
Izjūti Parīzi savās mājās - jebkur pasaulē!

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 7162

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE