Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kā precas govis

Annija (5 gadi) ir pārliecināta, lai tiktu pie bērniem ir jāapprecas. Viņa nevar saprast, kā govis tikušas pie tik daudz teliņiem: "Kā tās govis precējās? Vai viņas vilka mugurā drēbes?" Piedalies NOVEMBRA joku konkursā! Balvā ielūgumi uz kādu no Latvijas leļļu teātra izrādēm.  Novembra jautrākais jokotājs saņems 4 ielūgumus uz

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Siera kūka ar ķirbi - rudenīgs gardums
Turpinām baudīt ķirbi dažādos veidos!

Jaunākais forumā

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6706

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE