Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kāpēc Tev migla acīs?

Kādu vakaru sēžam virtuvē un dzeram tēju. Mamma, kura ik pa laikam nēsā brilles, padzeras tēju un brilles aizsvīst. Enija (3 gadi) jautā: "Mammu! Kāpēc Tev migla acīs?!"   Piedalies DECEMBRA joku konkursā! Balvā krāsaini LEGO DUPLO® mīļdzīvnieciņi pašiem mazākajiem Ļaujieties brīnišķīgiem piedzīvojumiem dzīvn

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sivēna vaigi ar burkāniem, cukīni un mērci
Svētku galdam!

Jaunākais forumā

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 6759

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE