Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Jautrais WC apmeklējums

Gabriela(3.g, 3 mēneši) Aizbraucam uz veikalu Maxima, aizvedu meitu uz wc, ieejam iekšā, viņa saka: "Mammu, es negribu čurāt!" Tā nu meita stāv pie durvīm,kamēr mamma nokārto vajadzības. Uzreiz Gabriela iesaucas skaļā balsī, "Mammai smird dupsis" un pati sāk smieties. Es protams arī sāku smieties. Saku ka tā nav. Un Gabriela otro reizi iesauca

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Pildīti šampinjoni - recepte
Piepildi vēderu ar pildītiem šampinjoniem!

Receptes » Maizes cepšana

Rudzu – kviešu maize

Recepte / Maizes cepšana | Skatījumi 7090

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti 3 glāzes
2. Kviešu milti 3 glāzes
3. Ūdens 3 glāzes
4. Cukurs 1 ēd.k
5. Raugs sausais 20 gr
6. Ķimenes 3 ēd.k
7. Eļļa 1 ēd.k
8. Sāls 1 ēd.k

Samaisa kopā un izsijā miltus, cukuru, sāli, raugu, ķimenes un tad pievieno siltu ūdeni, eļļu un mīca līdz izveidojas viendabīga, mīksta mīkla. Pārsedz ar dvieli un liek raudzēties siltā vietā  apm. 1h. Tad liek  formās (mazliet vairāk par pusi) un tad atkal uzraudzē apm.  0,5h, Cep sakarsētā līdz 200`t un cepam 30-45 min., līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Izņemot no krāsns, klaipiņus pārsmērē ar pienu vai sviestu.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Dina Liepājniece
Raksts publicēts 10. Mar 2010 18:00



 

LAPAS KARTE