Cepti kartupeļi

 03. marts 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 669

Sastāvdaļas (4 porcijām):
• Kartupeļi 750 g
• Eļļa 50 ml
• Mākslīgais papildu ēdināšanas piena maisījums 10 mērkarotes
• Ūdens 300ml
• Zaļumi pēc garšas



Pagatavošana:
Pagatavot piena maisījumu saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Uzsildīt krāsni līdz 190 grādu temperatūrai. Kartupeļus nomizot, nomazgāt un sagriezt plānās plāksnītēs, notecināt. Kartupeļu kārtas ievietot karstumizturīgā traukā. Samaisīt eļļu ar piena maisījumu. Ieliet traukā ar kartupeļiem. Pievienot zaļumus. Cept neapsedzot vienu stundu.
 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088