Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Skaņu atšķirības

Gusts (3.g): "Mammu - kad māsa (mazā māsiņa) čurā podā, tad skan savādāk, nekā, kad es..." Piedalies MAIJA joku konkursā! Balvā koka skrejritenis DIP DAP! Aizrautīgi, droši, kvalitatīvi un skaistu dizainu – tādi ir Latvijā ražotie DIP DAP koka skrejriteņi jeb līdzsvara riteņi jaunākiem bērniem. DIP DAP divriteņi ir bez pedāļiem va

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Pildīti šampinjoni - recepte
Piepildi vēderu ar pildītiem šampinjoniem!

Receptes » Putnu gaļas ēdieni

Aknu plācenīši

Recepte / Putnu gaļas ēdieni | Skatījumi 11711

Sastāvdaļas

1. Vistas aknas 1/2 kg
2. Ola 1
3. Baltmaize 2 šķēlītes
4. Milti 1 ēdamkarote
5. Eļļa pēc vajadzības
6. Sīpols 1 neliels

Vistu aknas nedaudz apcep uz pannas eļļā no vienas puses, apgriež uz otru pusi un pārkaisa ar plāni sagrieztu sīpolu. Uzliek pannai vāku, lai nedaudz pasutinās. Kad aknas gatavas, tās atdzesē turpat pannā.Tad samaļ gaļas mašīnā, pievienojot arī sīpolu, kas sautējās kopā ar aknām. Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā ūdens daudzumā, saspaida un pievieno samaltajām aknām.Tad pievieno olu, miltus un garšvielas (sāli, piparus). Visu labi sajauc. Uz pannas sakarsē eļļu un liek ar karoti aknu masu (apmēram 2 cm biezumā), lai veidojas nelieli plācenīši. Var ēst gan siltus ar piedevām (kartupeļiem, rīsiem, makaroniem), gan aukstus uz maizes ar mārrutkiem, majonēzi. Ēdiens ir sātīgs, ātri pagatavojams. No šī daudzuma iznāk apmēram 15 plācenīši.

 

Recepti iesūtīja: Tatjana, Kotlešu konkursa dalībniece

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Tatjana .......
Raksts publicēts 9. Mar 2010 14:00



 

LAPAS KARTE