Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Viena līmeņa bērns :)

Lūdzu Viesturam /9 g./.  - Viešuk, paspēlējies, lūdzu, mazliet ar mazo māsu. Es izpildīšu savu mājas darbu un tad iesim visi laukā. - Kādu mājas darbu? - Viesturs grib konkretizēt. - Man jāuzraksta norvēģiski par sevi. - Labi. - Viesturs piekrīt un tad piemetina:  - Beidzot Tu esi mana līmeņa bērns!  Piedalies OKTOBRA joku konk

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Gardais ķirbju ievārījums pankūkām un citiem saldajiem našķiem - recepte
Izmēģini šo neparasto ievārījumu!

Jaunākais forumā

Receptes » Putnu gaļas ēdieni

Aknu plācenīši

Recepte / Putnu gaļas ēdieni | Skatījumi 10855

Sastāvdaļas

1. Vistas aknas 1/2 kg
2. Ola 1
3. Baltmaize 2 šķēlītes
4. Milti 1 ēdamkarote
5. Eļļa pēc vajadzības
6. Sīpols 1 neliels

Vistu aknas nedaudz apcep uz pannas eļļā no vienas puses, apgriež uz otru pusi un pārkaisa ar plāni sagrieztu sīpolu. Uzliek pannai vāku, lai nedaudz pasutinās. Kad aknas gatavas, tās atdzesē turpat pannā.Tad samaļ gaļas mašīnā, pievienojot arī sīpolu, kas sautējās kopā ar aknām. Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā ūdens daudzumā, saspaida un pievieno samaltajām aknām.Tad pievieno olu, miltus un garšvielas (sāli, piparus). Visu labi sajauc. Uz pannas sakarsē eļļu un liek ar karoti aknu masu (apmēram 2 cm biezumā), lai veidojas nelieli plācenīši. Var ēst gan siltus ar piedevām (kartupeļiem, rīsiem, makaroniem), gan aukstus uz maizes ar mārrutkiem, majonēzi. Ēdiens ir sātīgs, ātri pagatavojams. No šī daudzuma iznāk apmēram 15 plācenīši.

 

Recepti iesūtīja: Tatjana, Kotlešu konkursa dalībniece

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Tatjana .......
Raksts publicēts 9. Mar 2010 14:00



 

LAPAS KARTE