Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Smieklīgie februāra JOKU konkursa jociņi

Februāra uzvarētājam balvā saldumu grozs no Šokolādes muzeja Pūrē Pure Chocolate. Mammām un Tētiem kolektīvs ir izvēlējies februāra uzvarētāju un šo saldo balvu iegūst Vita Spule.     SMIEKLĪGĀKĀS SARUNAS 7.gadīgā Jēkaba tētis Māris Jansons Dēlam jautāju: Vai Tu precēsies? - Jā, ja man būs draudzene.     &n

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sautēts trusis
Sātīgas pusdienas!

Receptes » Putnu gaļas ēdieni

Aknu plācenīši

Recepte / Putnu gaļas ēdieni | Skatījumi 14109

Sastāvdaļas

1. Vistas aknas 1/2 kg
2. Ola 1
3. Baltmaize 2 šķēlītes
4. Milti 1 ēdamkarote
5. Eļļa pēc vajadzības
6. Sīpols 1 neliels

Vistu aknas nedaudz apcep uz pannas eļļā no vienas puses, apgriež uz otru pusi un pārkaisa ar plāni sagrieztu sīpolu. Uzliek pannai vāku, lai nedaudz pasutinās. Kad aknas gatavas, tās atdzesē turpat pannā.Tad samaļ gaļas mašīnā, pievienojot arī sīpolu, kas sautējās kopā ar aknām. Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā ūdens daudzumā, saspaida un pievieno samaltajām aknām.Tad pievieno olu, miltus un garšvielas (sāli, piparus). Visu labi sajauc. Uz pannas sakarsē eļļu un liek ar karoti aknu masu (apmēram 2 cm biezumā), lai veidojas nelieli plācenīši. Var ēst gan siltus ar piedevām (kartupeļiem, rīsiem, makaroniem), gan aukstus uz maizes ar mārrutkiem, majonēzi. Ēdiens ir sātīgs, ātri pagatavojams. No šī daudzuma iznāk apmēram 15 plācenīši.

 

Recepti iesūtīja: Tatjana, Kotlešu konkursa dalībniece

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Tatjana .......
Raksts publicēts 9. Mar 2010 14:00



 

LAPAS KARTE