Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Bailīgā pildspalva

Jancis  /7 g./ pilda mājas darbus. Netālu spēlējas Irbe /1,5 g./ ar kaķi un rūc savā nodabā.  Jancis: "Izbeidz rūkt! Tava rūkšana baida manu pildspalvu un tā neraksta!"     Piedalies OKTOBRA joku konkursā! Balva - vairāk kā 50,00 EUR vērtībā! Ar ceļavēju kabatā (cena veikalā 2.33 EUR) Izdevniecība Zvaigzne

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Cidoniju sīrups - možumam un enerģijai
Esi možs un enerģisks arī drūmā un lietainā laikā!

Jaunākais forumā

Receptes » Putnu gaļas ēdieni

Aknu plācenīši

Recepte / Putnu gaļas ēdieni | Skatījumi 10818

Sastāvdaļas

1. Vistas aknas 1/2 kg
2. Ola 1
3. Baltmaize 2 šķēlītes
4. Milti 1 ēdamkarote
5. Eļļa pēc vajadzības
6. Sīpols 1 neliels

Vistu aknas nedaudz apcep uz pannas eļļā no vienas puses, apgriež uz otru pusi un pārkaisa ar plāni sagrieztu sīpolu. Uzliek pannai vāku, lai nedaudz pasutinās. Kad aknas gatavas, tās atdzesē turpat pannā.Tad samaļ gaļas mašīnā, pievienojot arī sīpolu, kas sautējās kopā ar aknām. Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā ūdens daudzumā, saspaida un pievieno samaltajām aknām.Tad pievieno olu, miltus un garšvielas (sāli, piparus). Visu labi sajauc. Uz pannas sakarsē eļļu un liek ar karoti aknu masu (apmēram 2 cm biezumā), lai veidojas nelieli plācenīši. Var ēst gan siltus ar piedevām (kartupeļiem, rīsiem, makaroniem), gan aukstus uz maizes ar mārrutkiem, majonēzi. Ēdiens ir sātīgs, ātri pagatavojams. No šī daudzuma iznāk apmēram 15 plācenīši.

 

Recepti iesūtīja: Tatjana, Kotlešu konkursa dalībniece

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Tatjana .......
Raksts publicēts 9. Mar 2010 14:00



 

LAPAS KARTE