Ķirbju zupa ar pienu

 03. marts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 617

Sastāvdaļas:
• Ķirbis 50 g
• ½ maza burkāna 50 g
• Vidējs kartupelis 70 g
• Rīsu biezputra 2 tējkarotes
• Saulespuķu eļļa vai olīveļļa 3 g
vai
Milupa ķirbju biezenītis 125 g
• Mākslīgais papildu ēdināšanas piena maisījums 2 mērkarotes
• Ūdens piena sagatavošanai 30 ml



Pagatavošana:
Burkānu, kartupeli un ķirbi nomizot un ļoti rūpīgi noskalot. Dārzeņus sagriezt sīkos gabaliņos. Iebērt tos verdošā ūdenī
un vārīt nosegtus apmēram 20 minūtes, līdz paliek mīksti – vārīšanas laikā jāatceras pieliet verdošu ūdeni. Mīkstos dārzeņus sablenderēt vai izberzt caur sietiņu, pievienot eļļu, rīsu biezputru un ķirbju biezenīti, vēlreiz uz īsu brīdi uzvārīt, pastāvīgi
maisot. Sagatavot piena maisījumu saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un pievienot zupai. Pirms zupas pasniegšanas
mazulim pārbaudīt tās temperatūru. Paša pagatavoto zupu var aizvietot ar Milupa ķirbju biezenīti un Milupa dārzeņu biezenīti,
pievienojot tam rīsu biezputru, kurai pēc uzsildīšanas var pielikt 30ml piena maisījuma.
 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk


Notice: Undefined index: in /data/web/root/lib/art.php on line 1088