Kāpēc man nav orgasma ar citiem vīriešiem?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

„Man ir šāda pieredze: ar savu pirmo vīrieti seksa laikā vienmēr guvu baudu, sekss bez orgasma mūsu starpā praktiski nebija. Zinu, ka arī viņam gāja tāpat. Kopš mēs izšķīrāmies, ir pagājuši vairāk nekā divi gadi. Šajā laikā man ir bijuši trīs draugi, taču ne ar vienu nav bijis tik labi gultā kā ar manu pirmo vīrieti. Piedzīvoju vilšanos un nevaru saprast: kāpēc tā? Emocionālu jūtu pret pirmo vīrieti man vairs nav.” Atbild seksologs Arturs Šulcs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Diez vai var apgalvot, ka pret pirmo vīrieti vairs nav nekādu emocionālo jūtu... Un nav pat nozīmes tam, vai šis vīrietis bija pirmais, otrais vai kāds cits. Runājot par seksa laikā gūto baudu – ļoti ticams, ka viņš bija ļoti prasmīgs vīrietis. Iespējams, viņš labi zināja sievietes anatomiju un fizioloģiju, bija iejūtīgs un maigs jeb, citiem vārdiem sakot, mācēja uzspiest uz pareizajām podziņām. Savukārt pārējie, iespējams, Tev gadījušies daudz lielāki egoisti un daudz vairāk domā par savu labsajūtu. Viņi izdara parastu dzimumaktu, un ar to viss beidzas. Ko varu ieteikt? Masturbē pati, lai vari parādīt savam vīrietim, kā sagādāt Tev baudu. Ir jāmeklē, jāizzina sava seksualitāte un pašai jāļaujas seksam. Tad būs arī orgasms.”

 

Citus jautājumus un seksologa Artura Šulca atbildes vari lasīt sadaļā Jautā speciālistam! Tur viņam vai citiem speciālistiem vari uzdot arī savu jautājumu.

Reklāma
Reklāma