Weledas rožu pārsteigums

Weleda iesaka šai laikā pamēģināt kādu produktu ar savvaļas rozi – cēlu, harmonisku augu, kas radniecīgs ugunij!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Savvaļas rozei piemīt enerģijas potenciāls, iekšējā uguns, kas cilvēkā atmodina: vitālu interesi par dzīvi, labo gribu, vēlēšanos darboties, spēju ieklausīties arī savā iekšējā pasaulē.

Weleda savvaļas rožu eļļa sejas intensīvai kopšanai
Katra zeltaini zaigojošā kapsula satur maigo eļļu no mandeļu kauliņiem, vieglo eļļu no persiku kauliņiem, pasargājošo džodžobas eļļu, atdzīvinošo savvaļas rožu sēkliņu un izsmalcināto naktssveces eļļas, kas veicina dabīgos atjaunošanās procesus ādā, aizkavē krunciņu veidošanos, mazina sausuma sajūtu un noguruma izpausmes sejā. Āda kļūst gluda un samtaina. Mostas harmonisks prieks.   

 

 


Weleda savvaļas rožu eļļa
Ekskluzīvu masāžas un ķermeņa kopšanas eļļa. Atbrīvo no spriedzes un depresīva noskaņojuma. Atjauno koncentrēšanās un darbaspējas. Nomierina kairinātu ādu. Savvaļas rožu eļļa atjauno ādas dzīvīgumu. Izsmalcinātā, vieglā mandeļu eļļa un džodžobas eļļa saglabā ādas mitrumu un baro to. Ieteicams pieaugušajiem un bērniem – ādas un dvēseles kopšanai.

Weleda savvaļas rožu krēmveida dušas ziepes
Maigi attīra, harmonizē un mitrina ādu. Piemērotas īpaši jutīgai ādai. Savvaļas rožu kauliņu eļļa uzlabo reģenerācijas procesus un pasargā ādu no novecošanas. Dabīgā rožu ēteriskā eļļa – rada dižciltīgu, ziedošu aromātu. Sezama eļļa mīkstina ādu un pasargā no mitruma zuduma. Pienskābe atjauno ādas dabīgo pH līdzsvaru.

Reklāma
Reklāma


Weledas veikaliņi:
Baložu ielā 28 un
Čiekurkalna 1.līnija 76.

 

Ieskaties www.weleda.lv

/REKLĀMAS PROJEKTS/