Kautrējos no sievietēm un baidos izgāzties gultā

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

„Esmu kautrīgs vīrietis. Man vienmēr bijušas problēmas iepazīties ar sievietēm. Patlaban vairāk par citām man ir iepatikusies kāda kolēģe. Es gan sapņos, gan nomodā redzu mūs kopā, bet nespēju viņai pieiet klāt. Baidos, ka gultā izgāzīšos.” Atbild seksologs Arturs Šulcs.

FOTO: Shutterstock.com

„Sāksim ar to, ka līdz gultai tomēr ir jātiek. Varbūt iesākumā uzaicini šo sievieti uz kādu pasākumu — teātri, koncertu, izstādi vai kafejnīcu. Publisku pasākumu apmeklēšana vēl nav solījums otram par to, kas varētu vai nevarētu notikt. Vienmēr paliek atkāpšanās ceļš. Ja tomēr viss izdodas, vēlāk kopā varat apmeklēt dejas, kuru laikā ir liela iespēja, ka sapratīsiet — derat viens otram vai ne. Šādi dažādi pasākumi ir ļoti smalks un mācīšanās pilns process.
Kāpēc Tev ir tik grūti pieiet klāt un uzrunāt simpātisko sievieti? Tāpēc, ka Tev ir zems pašnovērtējums. Tev jāapzinās, ka visi cilvēki ir tikai cilvēki (arī skaistā sieviete), ka katram ir savas pozitīvās un negatīvās īpašības. Atrodi sevī savējos talantus, spējas, apzinies, ko savā dzīvē esi paveicis un sasniedzis, un lepojies ar to. Pieņem sevi, tad sieviete Tevi neatraidīs, un Tev veiksies arī gultā!”

 

Citus jautājumus un seksologa Artura Šulca atbildes vari lasīt sadaļā Jautā speciālistam! Tur viņam vai citiem speciālistiem vari uzdot arī savu jautājumu.

Reklāma
Reklāma