Piesakies uz rakstiem, kas tevi interesē

Lai ērtāk uzzinātu par noderīgiem un Tevi interesējošiem rakstiem sadaļās, piesakies uz jaunumiem un ik nedēļu saņem tos savā pastkastītē.

Foto: Evija Laiviņa, www.elfoto.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Evija Laiviņa, www.elfoto.lv

Ja Tu vēl esi gaidībās, Tev, visticamāk, saistošākie šķiet raksti sadaļā Grūtniecība, ja esi tētis, Tevi droši vien interesē Tētu lietas, bet varbūt Tu vēl neesi ne tētis, ne mamma un Tevi vienkārši interesē sadaļa Virtuve, Mīlestība un sekss vai Bērnu anekdotes? Lai kas arī Tev šķistu vissaistošākais, Tu vari izveidot savu sadaļu un kategoriju izlasi un ik nedēļu saņemt jaunākos rakstus no šīm sadaļām.

Lai izvēlētos sadaļas un parakstītos uz jaunumiem, Tev jābūt

reģistrētam

portāla lietotājam. Katru pirmdienu saņemsi jaunumu vēstuli, kas būs redzama arī draugiem.lv profilā (ja esi draugiem.lv reģistrētais lietotājs).

Parakstīties uz jaunumiem vari savā

mammām.lv/tētiem.lv profilā

!

Un vēl — vai Tu izmanto iespēju Nosūtīt rakstu draugam? Tas ir ērts un ātrs veids, kā pavēstīt vīram, sievai, draugamdraudzenei vai citiem tuvajiem informāciju, kas viņam var būt saistoša. Piemēram, ja jūsu intīmajās attiecībās iestājies atsalums vai vienkārši gribas pamēģināt ko jaunu, varbūt aizsūti mīļotajam rakstu

Kā nodarboties ar seksu automašīnā? 

Reklāma
Reklāma

vai

Vai tango glābs laulību?



Katrā rakstā ir šāds informatīvais lodziņš:

Lai nosūtītu rakstu draugam, Tev tikai jānospiež saite informatīvajā kastītē Nosūtīt draugam un jāieraksta lodziņā viņa e-pasts.