Ar bumbu pret netīro veļu!

Šajos laikos cilvēki domā par to, kā ietaupīt, tajā pat laikā, ne mazāku vērību pievēršot arī tādām īpašībām, kā kvalitāte un ekoloģiskums. BIOWASHBALL jeb bioloģiskā veļas mazgāšanas bumba šajā ziņā ir lielisks atklājums un palīgs, jo nodrošina iespēju izmazgāt veļu, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

BIOWASHBALL viena no galvenajām priekšrocībām jeb unikālajām īpašībām ir tā, ka šī mazgāšanas bumba aizstāj veļas pulveri 3 gadu garumā, pat, ja jūs veļu mazgājat katru dienu. Turklāt, papildus tiek ekonomēta arī elektroenerģija, jo lietojot BIOWASHBALL, veļa kļūst tīra, ūdenim nesasniedzot 50º C temperatūru. Šī mazgāšanas bumba nesatur hloru, fosfātus un citus ķīmiskus elementus un līdz ar to nepastāv alerģijas risks, kas var rasties mazgājot veļu ar parastajiem mazgāšanas līdzekļiem. Tāpat, veļa saglabā savu košumu un tiek pasargāta no izbalēšanas, bet tekstilizstrādājumi nezaudē savu elastību.
BIOWASHBALL sastāv no dabīgas keramikas lodītēm, ievietotām netoksiska plastikāta bumbā. Tieši keramikas elementi ir tie, kas nodrošina efektīvu, ekonomisku un ekoloģiski tīru mazgāšanu.


Kā tā darbojas?
No BIOWASHBALL esošajiem keramikas elementiem nākošais spēcīgais infrasarkanais starojums veļas mazgāšanas laikā, izjauc ūdeņraža līdzsvaru ūdens molekulās. Molekulu kustība kļūst spēcīgāka, ūdens labāk iekļūst veļā un daudz spēcīgāk spēj to izmazgāt. Pateicoties šiem keramikas elementiem ūdenī tiek radīts Ph līmenis ar vērtību ap 10, kas ir ekvivalents parastajam ķīmiskajam mazgāšanas līdzeklim, līdz ar to organiskie un ķīmiskie netīrumi tiek izmazgāti. Tāpat šie elementi izstaro negatīvi lādētus jonus, kuri vājina netīrumu pieķeršanos audumam, un tie tiek viegli atdalīti. BIOWASHBALL neitralizē arī hlora savienojumus ūdenī, un samazina tā virsmas spraigumu, tādējādi palielinot ūdens mazgāšanas spēju. Ļoti būtiski ir tas, ka BIOWASHBALL iznīcina patogēnos mikrobus gan ūdenī, gan veļas mašīnā un tāpēc veļa kļūst higiēniski tīra. BIOWASHBALL piemīt antibakteriāla iedarbība un tā neitralizē nepatīkamus aromātus.
Bioloģiskajā mazgāšanas bumbā esošās keramiskās lodītes satur mikroorganismus, kas tiek apzīmēti kā TM - „totāli efektīvi mikroorganismi”,  no kuriem svarīgākās ir 3 baktērijas – fotosintētiskās, pienskābās un rauga. Katra keramisko lodīšu veida iedarbība pastiprinās, ja blakus ir šo citu veidu lodītes. Visas to sastāvdaļas ir  tīras, dabīgas, no zemes iegūtas substances, kuras ir testētas un sertificētas.

BIOWASHBALL tehnoloģija ar tās īpašajiem mikroorganismiem tika atklāta un izveidota Japānā, bet testēta un pilnveidota Dienvidkorejā, un šobrīd, pateicoties savām unikālajām īpašībām, gūst ar vien lielāku popularitāti visā pasaulē.

BIOWASHBALL priekšrocības:
Bumba ir antialerģiska – nav alerģisku blakus parādību, ko var izraisīt parastā mazgāšanas līdzekļa paliekas drēbēs.
Bumba ir saudzīga – nesatur hloru un citus ķīmiskus elementus, tāpēc veļa tiek pasargāta no izbalēšanas, bet tekstilizstrādājumi nezaudē elastību.
Bumba ir antibakteriāla – iznīcina patogēnās baktērijas un likvidē nepatīkamas smakas.
Bumba ir ekoloģiska – nesatur fosfātus, līdz ar to gruntsūdenī nenonāk kaitīgas ķīmiskas vielas.
Bumba ir ekonomiska – aizstāj veļas pulveri trīs gadu garumā. Jūs ietaupiet ievērojamu naudas summu, kas šajā laikā būtu jāizdod par veļas mazgāšana līdzekļiem. Tiek taupīta elektroenerģija, jo veļa tiek izmazgāta līdz 50º C temperatūrā.

NB! Izmantojama arī mazgāšanai ar rokām. Efektīvi lietojama 3 gadus!

Iegūt vairāk informācijas par BIOWASHBALL, kā arī to iegādāties var www.biowashball.lv, kā arī atsevišķos Latvijas ekoveikalos, kā piemēram Alternative Shop, Dabīgi produkti, Veikals veselībai, Dabas bērns, Ekovirtuve.


Aicinām rakstīt uz e-pastu mb@aquadizains.lv vai zvanīt uz tālruni +371 29466873, ja rodas kādi papildus jautājumi.

Reklāma
Reklāma


Līdz Ziemassvētkiem internetveikalā www.biowashball.lv bioloģiskās mazgāšanas bumbai īpaša cena!

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/