Pildita paprika

 07. decembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 6048



Sarīvē burkānus un kubiņos sagriež sīpolus, tad uz pannas tos apcep. Kad apcepti, vienā traukā sajauc kopā ar malto c/g un rīsiem, kā arī pēc garšas pievienot sāli un piparus, tad sapilda papriku. Katliņā ielej 200 ml ūdeni, pievieno atsevišķi jau sajauktu tomātu mērci vai kečupu ar krējumu, samaisa. Tad ieliek pilditas paprikas katliņā sagatavotajā šķidrumā. Vāra uz lēnas uguns apmēram 30 - 45 min, līdz paprika ir mīksta... Ļoti laba un ātri pagatavojama recepte!

 

Sastāvdaļas

1. Paprika
4 vidējas
2. Malta c/g
200 gr
3. Vārīti rīsi
80 gr
4. Sk.krējuma
70 gr
5. Burkāni
80 gr
6. Sīpoli
80 gr
7. Sals, pipari un eļļa
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk