Dzērveņu - smiltsērkšķu našķis

 05. decembris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 5837



Mūsu ģimenē gadu no gada ir iecienīts dzērveņu - smiltsērkšķu - medus mikslis. Ogas saberu kārtām plastmasas trauciņos, pārleju ar vijīgu medu un saldētavā iekšā. Šīs ogas no aukstuma nebaidās un savu vērtību nezaudē. Ziemā nav jāgaida kad pārsteigs slimība, kad sakārojas ko garšīgu, šis našķis ir īstais. Vitamīnu koncentrācija ir tik liela, ka ēdot paliek pat karsti. Lai garšo un izdodas arī citiem!

 

Iesūtījusi: Ingrīda Kuzmicka - Veihmane, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni!  dalībniece

 

Sastāvdaļas

1. Dzērvenes
2. Smiltsērkšķi
3. Medus


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk