Dzērveņu mufini ar valriekstiem

 05. decembris 2009 1:00 Recepte  skatījumi: 4649



Samaisa miltus ar cepamo pulveri, pievieno cukuru, sāli, dzērvenes, valriekstus.Atsevišķā traukā sajauc olu ar mīkstu sviestu, pievieno pienu. Abus maisījumus sajauc kopā, liek ietaukotās mufinu veidnēs vai papīra groziņos.Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, 20 minūtes.

Labu Apetiti!!! :)

 

 

 Iesūtījusi: Evita Jaunkundze, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni! dalībniece

 

 

 

Sastāvdaļas

1. Sāls
1 šķipsna
2. Cukurs
100 g
3. Cepamais pulveris1
ēd.karote
4. Milti
250 gr
5. Sviests
35 gr
6. Piens
1/2 glāze
7. Valrieksti(sasmalcinati)
120 g
8. Dzērvenes
180 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk