Zivju soļanka 1

 05. decembris 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 10713



4 personām

Smalki sagriež sīpolu, burkānu sagriež strēmelītēs. Katlā ielej nedaudz eļļas, apcep tajā sīpolus un burkānus, pievieno tomātu pastu un pielej ūdeni. Kad ūdens vārās, pievieno sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi mīksti, liek klāt marinētu gurķi, sāli, lauru lapas, šķipsniņu cukura. Pieliek klāt lasi un vāra, kamēr tas ir gatavs. Pasniedz ar olīvām.

Sastāvdaļas

1. Svaigs lasis
400 g
2. Sīpols
1 gab
3. Burkāni
2 gab
4. Kartupeļi
3 - 4 gab
5. Marinēti gurķi
6. Tomātu pasta
7. Olīvas
8. Sāls, pipari, cukurs


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk