Plānās pankūkas ar medu

Kad gatavas, tās pārkaisa ar sasmalcinātiem grauzdētiem zemesriekstiem. Pasniedz ar medu.

FOTO: Shutterstock.com

Kad gatavas, tās pārkaisa ar sasmalcinātiem grauzdētiem zemesriekstiem. Pasniedz ar medu.

Sastāvdaļas:

  • Piens - 2.glāzes
  • Olas - 2.gab
  • Milti - 1 1/2.glāze
  • Cukurs - 1.ēd.k.
  • Sāls.šķipsniņa
  • Medus pēc vajadzības
  • Grauzdēti zemesrieksti

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  1. Olas sakuļ, pievieno cukuru, sāli, nedaudz piena, iesijā miltus. 
  2. Samaisa pēc iespējas viendabīgi un pa daļām lej klāt atlikušo pienu. 
  3. Mīklai ļauj kādu pusstundu nostāvēties, tad cep plānās pankūkas
  4. Kad gatavas, liek uz šķīvja, pārkaisa ar sasmalcinātiem grauzdētiem zemesriekstiem. Pasniedz ar medu.

Saistītie raksti