Dailes teātris viesosies Ventspilī

Turpinot tradīciju doties viesizrādēs pa Latvijas pilsētām, 13. decembrī Dailes teātris ar izrādi „Kad citi jau guļ” viesosies Ventspilī.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

13. decembrī plkst. 16.00 Ventspils teātra namā Jūras vārti Norma Fostera it kā komēdijā Kad citi jau guļ spēlēs aktieri Jānis Paukštello, Mirdza Martinsone, Gints Grāvelis, Aija Dzērve un Ivars Auziņš. Izrādes režisors ir Kārlis Auškāps.

Kanādiešu dramaturgam Normam Fosteram patīk smīdināt savus skatītājus. Tai pašā laikā viņa lugu publikai kaklā allaž ir asaru kamols. Tieši tādēļ N. Fosters ir biežs viesis uz Brodvejas skatuvēm, kā arī visvairāk iestudētais Kanādas dramaturgs.

Kad citi jau guļ ir inteliģenta komēdija, kas uzrunā skatītāju, piedāvājot viņam jokus ar nopietnu zemtekstu un veselu zīmīgu personāžu plejādi. Cilvēki, kas cenšas spēlēt ar tām kārtīm, kuras dzīve viņiem ir iedalījusi. Ikdienas sīkās ķibeles skaidri parāda, cik daudz pasaulē ir skumju, bet arī mīlestības.

Pēc dramaturga norādījumiem lugas piecpadsmit personāžus izspēlē pieci aktieri – sešos vakara stāstos, kas nesaraujami saausti kopā smeldzīgi komiskā simfonijā.

Biļetes var iegādāties Ventspils teātra nama Jūras vārti kasē. Tiek pieņemti arī kolektīvie biļešu pieteikumi.

Ieskaties: www.dailesteatris.lv

Reklāma
Reklāma