Veselības ķocis

 04. decembris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 6104



Šis svaigo dzērveņu ķocis, ko var lietot gan kā piedevu saldam ēdienam, gan kā mērci pie otrajiem ēdieniem, gan karsta dzēriena sagatavošanai, gan mieloties tāpat pa karotei - lai atbaidītu gripu un vīrusus, mūsu ģimenē ir ļoti iecienīts. Turklāt tas ir lielisks veids kā bērniem dabūt iekšā visas ķoca sastāvdaļas, kas atsevišķi nav tik garšīgas.

Saspiež ķiploku, ingevra sakni pa mazam gabaliņam liek ķiploku spiedē un tādējādi izspiež sulu, pievieno dzērvenes un medu - visu kārtīgi sablenderē. Liek stikla traukos ātrai lietošanai. Glabā ledusskapī.

Lai jums veselība!

 

Iesūtījusi: Inese Vismane, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni!  dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ingvers
1 pirksta garuma sakne
2. Medus
250 ml
3. Dzērvenes
1/2 kg
4. Ķiploki
3 vidēja lieluma daiviņas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk