Augļu un dārzeņu salāti ar brinzu

 03. decembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 4249



Foto: mammamuntetiem.lv


Bumbierim izgriež serdi, sagriež šķēlītēs un pārlej ar citronu sulu. Gurķi sagriež šķēlītēs. Spinātus un piparu sagriež strēmelītēs, salātus saplucina. Brinzu sagriež kubiņos. Sagatavotos dārzeņus sajauc un pārlej ar Spilvas Salātu mērci, pārkaisa ar ķirbju sēkliņām.

Sastāvdaļas

1. Bumbieris
1 gab
2. Grauzdētas ķirbju sēkliņas
2 ēd.k.
3. Brinza
100 g
4. Sarkanais saldais pipars
1 gab
5. Lapu salāti
50 g
6. Spināti
50 g
7. Gurķis
1 gab
8. Apelsīns
1 gab
9. Citronu sula
2 ēd.k.
10. Salātu mērce (spilvas)
150 ml



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk