Vinnijs Pūks atgriežas!

Jau šo sestdien pārdošanā būs populārās grāmatas Vinnijs Pūks un viņa draugi vienīgais oficiāli atzītais turpinājums Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā!

Grāmatas vāka foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas vāka foto

Šo sestdien, 5. decembrī nāc uz Zvaigznes veikaliem, līdzi ņemot rotaļu lācīti, un saņem 20% atlaidi grāmatai Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā.

Baumas, kā izrādās, bijušas pamatotas – Kristofers Robins ir atgriezies Septiņjūdžu Mežā.
Vairākupaaudžu bērni un viņu vecāki ir iemīļojuši A. A. Milna stāstus par Pūkuun viņa draugiem jau kopš 1926. gada, kad klajā nāca grāmata parVinniju Pūku.

Tagad, pēc astoņdesmit gadiem, Deivids Benediktuss ir turpinājis rakstīt no tās vietas, kur punktu reiz pielicis Milns. Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā ir ilgi gaidītais oficiālais turpinājums grāmatām Vinnijs Pūks un viņa draugi un Jaunā māja Pūka Priedītēs. Lasot šos piedzīvojumus, mēs atkal satiekamies ar visiem iemīļotajiem varoņiem un iepazīstamies arī ar vienu jaunu.

Pasaules slavu ir iemantojis ne tikai Milna teksts, bet arī E. H. Šeparda ilustrācijas. Mākslinieks Marks Bērdžess ir sekmīgi gājis viņa pēdās: jaunās ilustrācijas ir izdevušās tikpat valdzinošas un asprātīgas kā vecās. Šī grāmata ir aizraujošs turpinājums vienam no klasiskajiem bērnu literatūras darbiem.

Pirms šīs grāmatas tapšanas Deivids Benediktuss ir sarakstījis vairākas raidlugas par Vinniju Pūku, lomas tajās ierunājuši Džūdija Denča, Stīvens Frajs, Džeina Horoksa u. c. Savu pirmo romānu Deivids publicēja 22 gadu vecumā, viņa otro romānu (Tu jau esi liels) ekranizēja Frānsiss F. Kopola. Deivids ir bijis režisora Trevora Nanna asistents Karaliskajā Šekspīra teātrī, laikraksta Evening Standard korespondents, TV Channel 4 redaktors, producējis Vakara pasaku raidījumus BBC Radio 4.

Marks Bērdžess jau vairāk nekā 20 gadu ilustrē bērnu grāmatas. Pēc studijām Sleida mākslas skolā Londonā viņš neilgu laiku strādā Londonas Zooloģiskajā dārzā un kādā Kembridžas bibliotēkā, bet turpmāk darbojas tikai kā mākslinieks un rakstnieks. Marks savulaik ir kolorējis E. H. Šeparda zīmējumus A. A. Milna bērnu dzejas grāmatām Kad mēs bijām maziņi un Tagad mums ir seši gadi. Brīvajā laikā Markam patīk lasīt, strādāt dārzā, pastaigāties mežā un sameklēt sevišķi siltus kaktiņus, kur gulēt viņa kaķim.
 
Pēc vairāk nekā astoņdesmit gadiem, kopš lasītājus pirmo reizi priecējuši stāsti par Vinniju Pūku, Deivids Benediktuss vēlreiz aizved mūs uz Septiņjūdžu Mežu, kur gaida jauni piedzīvojumi.

Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā sniedz lasītājiem iespēju atkal pavadīt dažas jaukas stundas kopā ar Vislabāko Lāci Pasaulē – no Kristofera Robina pārnākšanas līdz satraucošai kriketa spēlei.

Vairāk meklē:
www.zvaigzne.lv

Reklāma
Reklāma