Cepti kāļi

 01. decembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7595


Vidēja lieluma kāļus ar suku vairākos ūdeņos labi noskalo, liek cepeškrāsnī uz restēm un cep, līdz mīksti. Tad nomizo, sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē, kas sajaukta ar miltiem un cep sviestā vai margarīnā no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Kāļi
200 g
2. Sāls
3. 1/3 olas
4. Rīvmaize
10 g
5. Kviešu milti
5 g
6. Sviests vai margarīns
15 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk