Iznācis Vinnija Pūka tuprinājums: "Atgriešanās septiņjūdžu mežā"

Sveiki! Es esmu atgriezies! -- tā saka visu paaudžu iemīļotais varonis Vinnijs Pūks, jo tikko kā klajā laista grāmata Atgriešanās septiņjūdžu Mežā.

Grāmatas vāka foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas vāka foto

Vairāku paaudžu bērni un viņu vecāki ir iemīļojuši A. A. Milna stāstus par Pūku un viņa draugiem jau kopš 1926. gada, kad klajā nāca grāmata par Vinniju Pūku.

Tagad, pēc astoņdesmit gadiem, Deivids Benediktuss ir turpinājis rakstīt no tās vietas, kur punktu reiz pielicis Milns. Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā ir ilgi gaidītais oficiālais turpinājums  Milna grāmatām. Lasot šos piedzīvojumus, mēs atkal satiekamies ar visiem  varoņiem un iepazīstamies arī ar vienu jaunu.
Pasaules slavu ir iemantojis ne tikai Milna teksts, bet arī E. H. Šeparda ilustrācijas. Mākslinieks Marks Bērdžess ir sekmīgi gājis viņa pēdās: jaunās ilustrācijas ir izdevušās tikpat valdzinošas un asprātīgas kā vecās. Šī grāmata ir aizraujošs turpinājums vienam no klasiskajiem bērnu literatūras darbiem.
Atgriešanās Septiņjūdžu Mežā sniedz lasītājiem iespēju atkal pavadīt dažas jaukas stundas kopā ar Vislabāko Lāci Pasaulē – no Kristofera Robina pārnākšanas līdz satraucošai kriketa spēlei.
 

Grāmatu izdevis apgāds Zvaigzne ABC

Cena Zvaigznes ABC grāmatnīcā: Ls 5,99.

Reklāma
Reklāma