Gaļas ēdieni dzērveņu marinādē

 17. novembris 2016 14:40 Recepte  skatījumi: 8683

Gaļas gatavošanā ziemā ir vērts izmantot dzērvenes!



Foto: Shutterstock.com

Dzērvenēm ir ziemas garša, izmanto tās gaļas gatavošanā!


Samaļam dzērvenes. Pievienojam 200 majonēzes,  25 gr sojas mērces 50 gr tomātu mērces. Sāli nedaudz un, samaisot gaļas gabaliņos, ļaujam 4-5 stundas ievilkties. Pēc tam vai nu grilējam vai cepam kā šasliku. Arī uz pannas cepta tāda dzērvenēs marinēta galiņa ir garšiga.

 

Iesūtījusi: marija andzane, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni! dalībniece

Sastāvdaļas

1. Tomātu mērce
2. Sojas mērce
3. Majonēze
4. Dzērvenes
5. Cūkgaļas gabaliņij
1 kg
6. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk