Kartupeļu pankūka austriešu gaumē

 30. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 5022



Foto: mammamuntetiem.lv


Gatavošanas laiks: 40 min

4 personām

 

Kartupeļus un sīpolus nomizo. Uz rupjas rīves sarīvē virs dvieļa. Dvieli apņem ap dārzeņiem un mēģina izspiest iespējami daudz sulas. Ķiplokus nomizo un izspiež, pievieno rīvētajiem dārzeņiem. Pannā sakarsētās taukvielās liek rīvētos dārzeņus. Izlīdzina pa visu pannu. Uzkaisa sāli un piparus. Uzliek vāku, pankūku cep 8 - 10 minūtes. Pankūku atdala no pannas, ar vāka vai liela šķīvja palīdzību apmet uz otru pusi un liek atpakaļ pannā. Uzliek vāku, cep 10 minūtes. Pankūku pasniedz ar ceptu vai kūpinātu gaļu. Piedevās noderēs tomāti vai citi dārzeņi.

Sastāvdaļas

1. Kartupeļi
8 - 10 gab
2. Sīpols
1 gab
3. Ķiploka daiviņas
1- 2 gab
4. Margarīns, sviests vai eļļa
50 g
5. Sāls, melnie pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk