Liellopa gaļa ar dzērveņu mērci

 29. novembris 2009 14:25 Recepte  skatījumi: 8165


Liellopa gaļu apcep pēc patikas. Kamēr cepas gaļa gatavojam mērci.
  Dzērvenes sablendējam (ja nepatīk miziņas,tad masu izberžam caur sietu).Iegūto masu lejam katliņā un liekam uz uguns vārīties, pievienojam sarkanvīnu, krustnagliņas un piparus, vai pievienojam nedaudz cukura un kanēļa miziņu. Tas ir tikai gaumes jautājums.
Pasniedz ar liellopa gaļu un svaigiem salātiem.
                   Lai labi garšo : )

 

 

Iesūtījusi: Inese Stuģe, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni!  dalībniece

Sastāvdaļas

1. Liellopa gaļa
1 kg
2. Dzērvenes
2 glāzes
3. Melnie pipari
4. Sarkanvīns
3 ēdamkarotes
5. Krustnagliņas
4 gab.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk