Dzērveņu mērce ar apelsīnu

 28. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 6592



Kā zināms, dzērvenes ļoti labi garšo kopā ar apelsīniem - Pamēģiniet šo klasisko naturālo mērci, kas lieliski garšos ar jebkuru gaļu, putnu gaļu, ka arī ar laša fileju. 

 
Sakarsētā eļļā apcep sīpolus (uz lēnas uguns apmērām 5 min), pēc tam pievieno medu, dzērvenes, apelsīnu miziņu un sulu.
Uzlikt vāku un turpināt karsēt vēl 20 minūtes uz lēnas uguns.
Pasniegt aukstu.

 

Iesūtījusi: Maria Garcia, recepšu konkursa Pārvērt dzērveni! dalībniece

Sastāvdaļas

1. Olīveļļa
2 ēdk
2. Sasmalcināts sīpols
1 gab
3. Dzērvenes
450 gr
4. Medus
3 ēdk
5. Apelsīnu miziņa un sula
1 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk