Tofu karijs

 27. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 4883



Porcijas: 4

Gatavošana: 35 min

Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns sautē ķiplokus un sīpolus. Pievieno kariju, pieber sāli. Minūti sautē. Iemaisa tomātus un sautē ~ 5 minūtes, līdz tie sāk izšķīst. Pievieno tofu un sautē 20 minūtes. Pasniedz karstu ar dārzeņiem kā pamatēdienu vai istabas temperatūrā kā uzkodas.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Sīki sakapāts sīpols
1 gab
2. Sīki sakapāta ķiploka daiviņa
1 gab
3. Olīveļļa
3 ēd.k.
4. Karija pulveris
1 tējk.
5. Sāls
6. Nomizoti un sakapāti tomāti
6 gab
7. Kubiņos sagriezts tofu
400 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk