Saldskābās bietes

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Porcijas: 4

Gatavošana: 1 h 5 min

Bietes vāra sālsūdenī 30 - 35 minūtes, līdz tās mīkstas. Sīpolus vāra sālsūdenī 5 minūtes. Nokāš un  nosusina papīra dvielī. Bietes nomizo un sagriež kubiņos. Lielā pannā izkausē sviestu, pievieno ūdeni, etiķi, cukuru un bietes un sautē ~5 minūtes. Bietes liek uz šķīvja, vidū kārto sīpolus. Pasniedz siltas.

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sarkanās bietes - 500.g
  • Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols - 1.gab
  • Sviests - 4.ēd.k.
  • Ūdens - 2.ēd.k.
  • Sarkanvīna etiķis - 1.ēd.k.
  • Cukurs - 1.ēd.k.